Végre: Miley Cyrus elárulta, miért viselkedik botrányosan

Forrás: Paper magazine -
mell Miley Cyrus szőr botrány kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miley néha szőrös hónaljával, olykor csupasz melleivel és van, amikor nyilvános kábítószerfogyasztási szokásaival sokkol. De most lehull a lepell: elmeséli, miért viselkedik ennyire botrányosan. 

Az egykor bájos Hannah Montanából lett botrányhős egy női magazinnak adott interjújában árulta el, miért is lett olyan, amilyen. Tanulságos történet következik.

"16 évesen, amikor az ember próbálgatná a szárnyait és feszegetné a határait, én a tökéletes, bájos, szőke, hosszú hajú popsztár bőrében éltem. Mindent megmondtak: mikor, mit és azt hogyan csinálhatom. Öt éven keresztül erőltették rám a miss tökéletes szerepét, a több réteg sminket és a gyönyörű frizurát, ezzel azonban én egyetlen percig sem tudtam azonosulni. Mikor végre felszabadultam ez alól, előtört belőlem minden, amit addig elfojtottam. Végre az lehettem, aki lenni akartam."

Miley Cyrus Forrás: Paper magazine

Nézegess további botrányos fotókat Miley Instagram oldalán. Hidd el, megérni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.