Izgalmasnak ígérkezik az idei őszi divat: a lenge nyári ruhák után most itt vannak a színes szőrmék, csillogó anyagok, de visszatér a garbó is. A legnagyobb divatházak jó pár hónapja bemutatták, mi is lesz a divat 2015 őszén - inspirálódj kicsit a világmárkák kifutóin látott kollekciókból!

Garbó

Örök darab, de vannak korszakok, amikor népszerűbb a szokottnál. Idén is így lesz: mindegy, hogy estélyi vagy hétköznapi szett, de a garbónyak abszolút sláger lesz. ITT korábban megmutattuk, mire figyelj, ha ilyen fazont választasz!

J. W. Anderson, Erdem, Ralph LaurenForrás: www.vogue.com

Csillogás felsőfokon

Flitterek mindenütt, és bármivel kombinálhatod őket! Csak arra figyelj, hogy csillogó részek helyett az egész ruha vagy felső csillogjon. Nem könnyű megtalálni a megfelelő anyagot, és nem árt arra is figyelni, hogy ne legyen túl nehéz a ruha, de megéri!

 

Rodarte, Proenza Schouler, Ralph LaurenForrás: www.vogue.com

Aszimmetria

A féloldalas megoldások most fénykorukat élik.

Moschino, Proenza Schouler, BalmainForrás: www.vogue.com

Hosszabb szoknya

Felejtsd el a minit és a térdig érő fazonokat - a szoknyák lényegesen hosszabbak, de az elegancia legalább garantált.

Marc Jacobs, Tom Ford, Proenza SchoulerForrás: www.vogue.com

Patchwork

A minden jó mindenhez idén nagyon játszik - a 70-es évek után 2015-ben is hatalmas sláger a minták keveredése.

Etro, Tom Ford, ChloéForrás: www.vogue.com

Színes szőrme

Viselheted a szettedhez apró kiegészítőként, vagy akár nagy felületen, de a színes szőrmék az idei ősz egyik legnagyobb slágerei! Szőrme zöldben, farmerkékben? Első biztosan bizarrul hangzik, de hamar megszokjuk!

Givenchy, Tom Ford, BalmainForrás: www.vogue.com

Fehér ing

Tavaly is hódított, és ez idén sincs másként: ősszel nincs alapruhatár fehér ing nélkül. A stílus csakis tőled függ: lehet romantikus, laza, sportos, rövid vagy hosszú - amihez csak kedved van!

Rodarte, Junya Watanabe, Alberta FerrettiForrás: www.vogue.com

Brokátmánia

Úgy tűnhet, hogy a múzeumok tapétái kerültek a kifutókra. Ez részben igaz is, hiszen a minták nagyon hasonlóak - a bársony mellett a nehéz brokátszövetek nagyon népszerűek lesznek a hűvösebb időben. 

Simone Rocha, Burberry Prorsum, Mary KatrantzouForrás: www.vogue.com