fashion week blúz ing 2013 tavasz Fehér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A trendek jönnek-mennek, de ruhatárunk klasszikus elemei velünk maradnak éveken át, főleg, ha egy jó minőségű darabra ruházunk be.

A fehér ing is ilyen, ez az egyik legelegánsabb ruhadarab, amit viselhetünk. Mindenhez illik, legyen az klasszikus vagy modern, ráadásul ez az egyike azon kevés ruhadarabnak, mely képes nagyon könnyen és hatásosan megmutatni a szebbik nem báját, nőiességét és jó ízlését. A fehér ing 2013 tavaszán újra az egyik legtrendibb darab lesz, ezért a Life.hu megmutatja, hogyan viseld!

Munkába

Továbbra is nagyon divatos minden, ami csipke. Dobd fel irodai szetted egy csipkeberakásos fehér inggel, és máris kicsit érdekesebb lesz a megszokott irodai viselet.


Ing - Zara 13.995 forint, Blézer - H&M 9.900 forint, Nadrág - H&M 5.990 forint
Táska - Deichmann 4.990 forint, Cipő - Deichmann 9.900 forint
Fülbevaló - ASOS 15,58 euró

Hétköznapra

Az oversize ing is velünk marad még egy ideig. Ha nem tudod, mit hoz a hétvége, rétegezd egy pulcsival, alulra pedig sötét farmert vegyél, így bárhol megállja a helyét.


Ing - Zara 9.595 forint, Pulóver - ASOS 43,50 euró, Nadrág - Mango 5.995 forint
Nyaklánc - H&M 2.990 forint, Táska - Stradivarius 8.995 forint
Cipő - Deichmann 6.990 forint

Buliba

Az esti buliba az outfit a szexi és az elegáns határán mozogjon, amit úgy tudsz elérni, ha fehér ingedet egy különleges, flitteres miniszoknyával párosítod. Pluszpont, ha a blúz gallérján is van valamilyen kis díszítés, ez most nagyon trendi. Ugyanannyira kifinomult lesz az öltözéked, mint amennyire kacér, különösen, ha kiegészítőnek feltűnő arany fülbevalót és égig érő magas sarkút választasz.


Ing - Mango 3.995 forint, Szoknya - H&M 6.990 forint, Cipő - Mango 23.995 forint
Fülbevaló - H&M 1.990 forint, Táska - Mango 8.995 forint


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.