Míg az MTV Video Music Awardson merész, addig a 72. Velencei Filmfesztiválon hercegnős ruhákban mutatták meg magukat a világsztárok. A nagy események mellett természetesen az e heti filmpremiereken és tévéfelvételeken is megjelentek olyan ruhákban a hírességek, amikre felkaptuk a fejünket. Sőt, még egy dögös pasi is trendnagyítónk alá került. Íme, a Life.hu heti stílusmustrája.

Macsó pasi öltönyben - Imádjuk!

Jake Gyllenhaal megmutatta, nemcsak borzasztóan jóképű, hanem azt is tudja, hogy kell felöltözni egy rangos filmfesztiválra. A színész kétszer is Ferragamóra szavazott a Velencei Filmfesztiválon. Egyszer különlegesebb összeállításban, bársonyzakóban és csokornyakkendőben jelent meg, másszor pedig a kissé üzletiesebb, szürke-kék kombinációra esett a választása. Nehéz eldönteni, melyikben sármosabb.

Street-style szépségek

Salma Hayeket és Rihannát is elcsípték a szemfüles fotósok az utcán. A dögös latin szépség, Salma Hayek egy kissé torreádoros fazonú Gucci ingben igyekezett a Jimmy Kimmel Show felvételére. Felsőjének különlegessége, hogy egy férfimodell vonult egy ilyen darabban a divatház őszi kollekciójának bemutatóján. Rihanna ennél jóval egyszerűbben, de szokásához hűen kihívóan sétálgatott. Farmerjéhez póló helyett inkább csak egy szál blézert kapott fel - természetesen melltartó nélkül.

 

Így hódítottak a sztárok a velencei vörös szőnyegen
Elővették hercegnős énjüket a hírességek a 72. Velencei Filmfesztiválon. Láthatóan nagyon élvezték a világhírű színésznők az európai kavalkádot. ITT megnézheted, ki miben libbent át a vörös szőnyegen.

Vidám kék-fehér szettek

Julianne Hough kis ruháján azonnal megakadt a szemünk, és örülünk neki, hogy a színésznő nem gondolja, hogy attól, mert beköszöntött az ősz, máris borús színeket kellene viselnünk. Az élénk kék virágok nagyon jól passzoltak a szőke hajához. Szintén a kék-fehér kombinációra voksolt AnnaLynne McCord, bár ilyen alakkal, mint az övé, szinte bármit magára kaphatna, jól állna neki.

A hét kedvencei

Bella Thorne az MTV VMA-díjátadón viselte az egyik e heti kedvencünket. A trükkös fazonú Maria Lucia Hohan ruhának a színe is telitalálat volt, az extra vékony pántok szintúgy, és a merevítős mellrésze csodás dekoltázst varázsolt a fiatal sztárnak. Maria Sharapova maradt a mindig jolly joker feketénél, és bár általában miniruhában áll a közönség elé, ezúttal bokáig érő, csinos nadrág alá rejtette a teniszezéstől izmos lábait.

Volt, akiknek nem sikerült

Nem teljesen értjük a Marni őszi kollekciójának azt a darabját, amelyet Alice Eve viselt. A colorblocking egyébként menő, azonban teljesen össze nem illő színeket mixelni egyáltalán nem az. Ráadásul trapéz ujjú felső? Ez már nem a '90-es évek! Jenna Lyons összeállítása ugyan nem annyira szemet szúró, mint Alice Eve szettje, de mégis kifejezetten furcsa a fényes aranyszínű szoknya farmeringgel és piros táskával kombinálva.

Így félpucérkodtak a hírességek az MTV VMA-n
Vasárnap este tartották Los Angelesben a 2015-ös MTV Video Music Awards-díjátadót, és ezzel kimondhatjuk, hogy megkezdődtek az őszi vörös szőnyeges események. Természetesen a sztárok is ki voltak már éhezve arra, hogy megmutassák magukat - nézzétek meg, ki milyen ruhára voksolt. Íme!