Bódi Sylvi dögös pózban dacol a gravitációval

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi -
modell szexi rúdfitnesz Bódi Sylvi Varga Viktor rúd levitálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fantasztikus pózban mutatta meg a modell, milyen komoly erőnléttel rendelkezik.

Bódi Sylvi ismét egy csodás testtartással rukkolt elő - olyan, mintha a gravitáció nem is létezne a modell számára. Most már egyértelmű, mitől van tökéletes alakja és formás feneke Sylvinek, aki a tengeren szörfözéssel, itthon pedig a rúd segítségével tartja formában testét.

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi

Nem ő az egyetlen

Varga Viktor nemrég a víz felett lebegve meztelen testével borzolta a kedélyeket. A pikáns fotót a Life.hu cikkében nézheted meg.
Tihanyi Tóth Csaba játékszenvedélyéről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20150903-tihanyi-toth-csaba-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-jatekszenvedelyerol-vallott.htmlA Barátok közt sztárja bevallotta, házassága előtt a nyerőgépek rabja volt.TV + Sztárok--Tóth Gabi kimerülve kezdi a Sztárban sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20150903-toth-gabi-enekesno-kimerulve-kezdi-a-tv2-sztraban-sztar-cimu-musoraban-a-munkat.htmlAz énekesnő bevallotta, sok ideje nem maradt a pihenésre a nyáron, ennek ellenére alig várja az új kihívásokat az életében.TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huGesztesi Károlynak bókolt Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20150903-rekasi-karoly-szinesznek-bokolt-kiss-ramona-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja.htmlA színész odavan a gyönyörű hölgykért, nemrég pedig olyan remek formába lendült, hogy még a Barátok közt szőkesége is szemet vetett rá.TV + Sztárok--Pucsítós fotón pózolnak a Vigyél el! bombázóihttp://www.life.hu/sztarok/20150902-pucsitos-foton-pozolnak-az-rtl-klub-vigyel-el-bombazoi.htmlPikáns fotót juttatott el a Life.hu-nak az RTL Klubon szombat este startoló Vigyél el! egyik munkatársa.TV + Sztárok--Wolf Katinak jót tett a visszavonuláshttp://www.life.hu/sztarok/20150831-wolf-katinak-az-xfaktor-enekesnojenek-karrierjenek-jot-tett-a-visszavonulas-hamarosan-pedig-a.htmlA X-Faktorból megismert énekesnő bevallotta, karrierjének jót tett, hogy amikor családjával Kínába költözött kicsit visszavonult a nyilvánosság elől.TV + Sztárok--Bárdosi Sándornak bíróság elé kell állnia egy régi afférja miatt http://www.life.hu/sztarok/20150831-bardosi-sandor-olimpiai-bajnok-birkozo-nem-izgul-hogy-eliteli-a-birosag-a-lacza-adammal-tortent.htmlAz olimpiai ezüstérmes birkózónak újra le kell játszania a közte és Lacza Ádám között történt incidenst.TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.