Delfinek között szülné meg gyermekét egy nő

Forrás: Youtube -
óceán terhesség életveszély szülés orvos terv delfin kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az óceánban, delfinek között vajúdva szeretné világra hozni kisbabáját Dorina, mert elképzelése szerint így gyermeke már a születésekor kommunikálhatna a víz élővilágával.

Hajmeresztő tervvel állt elő Dorina Rosin, aki a vízben szülésnél nem tud természetesebb és kíméletesebb módszert elképzelni. Ám a kismama meg sem áll az óceáing, és szeretné, ha vajúdása közben delfinek ficánkolnánk körülötte. Az orvosok szerint, számtalan veszélyt hordoz magában az extrém terv.

Forrás: Youtube

"Az orvosom próbált lebeszélni a tervemről és azt mondta, születendő gyermekemmel mindketten életveszélynek leszünk kitéve a nyílt vízben. Ráadásul a delfinek közelsége még kockázatosabbá teszi a tervem" – mondta Dorina Rosin a Channel 4 brit csatorna műsorában, aki döntését is megindokolta.

„A párommal úgy gondoljuk, nincs annál csodálatosabb dolog, hogy a gyermekük már születése pillanatában kommunikálhat az óceán élőlényeivel" – magyarázta Dorina.

Forrás: Youtube

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.