Brooklyn Beckham keményen edzi hátizmait – Fotó!

modell Kemény Brooklyn Beckham gén hátizom dögös sármos edzés sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már tudjuk egy ideje a legnagyobb Beckham-fiúról, hogy egyre szexibb, de most azt is megmutatta, hogy nemcsak a gének miatt néz ki így, hanem meg is dolgozik érte.

Brooklyn Beckham modellfotói már végképp levettek minket a lábunkról, és őszintén mondhatjuk: alig várjuk, hogy végre felnőjön a srác. A sármos Beckham-fiú, aki talán még a szüleinél is nagyobb sztár lesz, ezúttal dögös félmeztelen képet posztolt magáról.

Forrás: Instagram/ Brooklyn Beckham

A képen ráadásul nem is akármilyen pózban mutatja meg magát Brooklyn, ugyanis éppen egy edzőteremben gyúrja kar- és hátizmait. Erre nem is tudunk mást mondani: csak így tovább!

Szexi képpel búcsúzott a nyártól Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/trend/20150908-cindy-crawford-modell-szexi-keppel-bucsuzott-a-nyartol.htmlEgyik kedvenc modellünk, Cindy Crawford elképesztően dögös képpel vett búcsút a nyártól. A fotót szerencsére rajongóival is megosztotta.Trend--Fémes csillogás, matt textúrák - így sminkelj idén ősszel!http://www.life.hu/trend/20150907-oszi-smink-2015-milyen-szinek-lesznek-az-iranyadok-larion-oscar-tippjei.htmlAz őszi sminkek mindig sokkal izgalmasabbak, mint a nyáriak, amikor a kánikula miatt a lehető legkevesebb festékből próbáljuk kihozni a maximumot. Larion Oscar sminkmestert kérdeztük arról, mire számíthatunk idén ősszel a sminkek terén. TrendThinkstockModellszerződést kapott a 2 éves Down-szindrómás lányhttp://www.life.hu/trend/20150908-connie-rose-seabourne-2-eves-down-szindromas-lany-modellszerzodest-kapott.htmlEgyre több hírt hallunk Down-szindrómás modellekről. A legújabb felfedezett a kétéves Connie-Rose Seabourne, aki a mosolyával hódít.Trend--Pornószínésznők sminkkel és anélkül - Meglepő fotókhttp://www.life.hu/trend/20150908-ilyenek-smink-nelkul-es-sminkkel-a-pornoszinesznok.htmlEgy igazán jó sminkes képes arra, hogy Marilyn Mansonokat Marilyn Monroe-ká változtasson. Melissa Murphy évek óta pornószínésznőket varázsol még szexibbé.Trend--Hihetetlenül jól néz ki Juliette Binochehttp://www.life.hu/trend/20150907-hihetetlenul-jol-nez-ki-juliette-binoche.htmlJuliette Binoche igazi királynőként vonult végig a 72. Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegén. Az biztos, hogy mindenkinek tátva maradt a szája.TrendNorthfotoDukai Regina Párizsban tündökölhttp://www.life.hu/trend/20150907-dukai-regina-modell-parizsban-tundokol-es-az-eiffel-torony-labanal-piknikezett.htmlA modell az Eiffel-torony lába előtt hever - hiába, így kell egy város jelképe előtt tisztelegni.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.