Brooklyn Beckham test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Beckham fia egyre inkább hasonlít az apukájára. Ez pedig csak egyet jelenthet.

Jövő David Bechhamjei és Brad Pittjei, figyelem! Komoly vetélytársatok lesz. Brooklyn Beckham egyelőre még csak nem is nagykorú, de már több követője van az Instagramon, mint néhány sztárnak. Ez nem csoda, a szexi focista legnagyobb fia egyre jobban néz ki.

Most épp kockahasas fotóval kábítja a fiatal csajokat. Íme!

Forrás: Facebook/ Brooklyn Beckham

Vállalják-e a fiatal lányok a "dubajozást"?http://www.life.hu/sztarok/20150828-vlogoli-az-utca-emberet-kerdezte-dopeman-dubajozasarol.htmlVlogOli ezen a héten is kifaggtatta a fiúkat és a lányokat az utcán, és kiderítette, mit jelent szerintük a dubajozás, illetve ők vállalnának-e ilyesfajta munkát.TV + Sztárok--Erdélyi Mónika újra képernyőre kerülhttp://www.life.hu/sztarok/20150828-erdelyi-monika-ujra-kepernyore-kerul.htmlÚj műsorvezető-társat kap Joshi Bharat, Czippán Anett és Váczi Gergő.TV + SztárokOrigoJessz! Pumped Gabo már a tévében is riszálhttp://www.life.hu/sztarok/20150828-pumped-gabo-reklamban-szerepel.htmlNem gondoltuk, hogy valaha le kell majd írni ezt a mondatot: Pumped Gabo egy tableten internetező kisfiú mellett tolja a táncfigurákat.TV + Sztárok--Ittasan kell hangmintát adnia Bálint Antóniánakhttp://www.life.hu/sztarok/20150827-ittasan-kell-hangmintat-adnia-balint-antonianak.htmlHamarosan pont kerülhet az ittas telefonbeszélgetés-ügy végére, ehhez azonban Bálint Antóniának le kell részegednie.TV + Sztárok--Nóci fiának nem tetszett anyukája új arca a plasztika utánhttp://www.life.hu/sztarok/20150826-noci-fianak-nem-tetszett-anyukaja-uj-arca.htmlCzifra Noémi, azaz Nóci nemrég plasztikáztatta arcát, és kis híján belehalt a műtétbe. A nagy mű elkészült, az egykori műsorvezető boldog. Kisfiának azonban elsőre nem nyerte el a tetszését anyukája "új arca".TV + Sztárok--Így kérjük David Beckhamet a hálószobánkbahttp://www.life.hu/sztarok/20150822-david-beckham-alszik-egy-faraszto-nap-utan.htmlA gyerekekkel töltött fárasztó nap után David Beckhamet elnyomta az álom.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.