Modellszerződést kapott a 2 éves Down-szindrómás lány

Forrás: Ross Parry -
mosoly modell elbűvölő szerződés tapasztalat ügynökség pozitív Down-szindróma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több hírt hallunk Down-szindrómás modellekről. A legújabb felfedezett a kétéves Connie-Rose Seabourne, aki a mosolyával hódít.

Rengetegen dicsérték édesanyjának Connie-Rose Seabourne mosolyát, sőt, többen is mondták, hogy modellkednie kellene a kislánynak. A sok ösztönzés miatt a család el is ment néhány ügynökséghez.

Forrás: Ross Parry

Connie-Rose mosolya ott is hódított, ugyanis két szerződést is kapott a lány. „Imádták őt. Szépen követte az utasításokat, és elbűvölő volt a kamera előtt” – nyilatkozta Julie Seabourne.

Forrás: Ross Parry

„Két hetes volt, amikor diagnosztizálták nála a betegséget. Vannak barátaink, akiknek szintén Down-szindrómás a gyerekük. Csak pozitív tapasztalataink vannak ezekről a gyerekekről. Ők is csak szeretetre vágynak” – mondta az anyuka.

Újra kifutón a Down-szindrómás modell, Madeline Stuart

A 18 éves, down-szindrómás lány minden vágya az volt, hogy modell legyen. Korábban egy fitnesz-ruházat modelljeként tűnt fel, ezúttal pedig a New York-i divathéten lép kifutóra. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.