Görög Zita Harsányi Levente iskolakezdés beilleszkedés tanulás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zita és Harsányi Levente gyermekei idén lépték át először az iskola kapuját. A csinos műsorvezető családjában kisfia tud segíteni elsős hugicájának, Levente gyermeke pedig családja mellett felső tagozatos barátja segítségével néz szembe a rá váró kihívásokkal.

Harsányi Levente az idősebb testvérekben vagy barátokban látja a sikeres beilleszkedés titkát.

Forrás: redlemon

„Emlékszem, én őrületesen vártam már az első napot, persze azért volt bennem egy kis félelem is. Szerencsére a két évvel idősebb bátyám is oda járt, az ő segítsége nagyon sokat jelentett. A nagyfiúk támogatása különösen fontos ebben az időszakban, és szeretném ugyanazt megadni Nándinak, amit én is kaptam a testvéremtől. Már előre felkészítettem ezért az egyik barátom nyolcadikos fiát, hogy időnként nézzen le az elsősökhöz is és kiáltsa el magát, hogy 'Hol az én barátom?" – mondta a műsorvezető.

Forrás: redlemon

Nem bízta a véletlenre a tanévkezdést Görög Zita sem, akinek kisfia már harmadikos lesz, de kislánya a héten először lépte át az iskola kapuját.

„Lotti most kezdte az első osztályt, nagyon várta hogy végre iskolás nagylány legyen. Saját maga választotta ki az iskolatáskát és a füzeteket, az első napon pedig fél órán keresztül öltözködött, hogy minden rendben legyen" – nevetett Zita. „A magyar biztos hogy menni fog neki, nagyon jól kommunikál – fogékony, nyitott kislány, nem féltem, ráadásul Milus sokat segít majd neki" - magyarázta a Trendmánia csinos háziasszonya, akinek gyermekei ritkán tévéznek, de akkor hasznos műsorokat néznek.

„Dóra a felfedező és a piros csizmás Diego nélkül nem telhet el hét, „nekik" köszönhető, hogy megszerették az angol nyelvet. A kislányomnak a felkészítő rajzfilmsorozatok közül a többek között számolni is tanító Umizoomi a legnagyobb kedvence: ezek a fejlesztő mesék igazán kreatívan hatnak a gyerkőceimre, és bevallom, időnként én magam is lopok ötleteket belőlük, amikor Milusnak épp nincs kedve megírni a hétvégi háziját" – árulta el Zita.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.