szülész-nőgyógyász kisbaba gyerekkereskedelem szülő megtalálás orvos nyomozás DNS-teszt újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszakapta biológiai gyermekét az a szülőpár, akik állították: fiukat kicserélte egy másik újszülöttre, majd gyerekkereskedőknek adta szülészorvosuk.

Mercedes Casanellas egy El Salvador-i magánklinikán adott életet gyermekének, akit szülészorvosa elcserélt egy sötét bőrű kisfiúra, az asszony újszülött babáját pedig gyerekkereskedőknek adta.

Richard Cushworth és Mercedes Casanellas a kis Jacobbal, akinek a DNS-e nem egyezett szüleiével Forrás: Richard Cushworth, Mercedes Casanellas

Mercedes és társa, Richard Cushworth története az egész világsajtót bejárta. Miután a rendőrök múlt héten letartóztatták a pár szülészorvosát, néhány bekért DNS-teszt segítségével sikerült azonosítani a szülők biológiai gyermekét.

Együttérzek a másik családdal. Semmit nem tudunk róluk, csak azt, hogy nemrég tudták meg, hogy nem az övék a baba. Szörnyű érzés lehet

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.