Kourtney Kardashian csillogás ezüst bicikli furcsa bikini metál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kardashian-klán minden tagja szereti aligruhában mutogatni magát. Úgy látszik, ezúttal Kourtney Kardashianon volt a sor, aki csillogó ezüst bikiniben villantotta meg testét.

A 36 éves híresség, aki három gyerek kihordása után is bombaformában van, egy nem éppen hagyományos biciklire pattanva mutatta meg testét. A metál bikiniben sportoló celebnő nagyot mosolygott a biciklin ülve, úgy látszik, nagyon tetszett neki a furcsa járgány.

Forrás: Instagram/ Kourtney Kardashain
Szexi képpel búcsúzott a nyártól Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/trend/20150908-cindy-crawford-modell-szexi-keppel-bucsuzott-a-nyartol.htmlEgyik kedvenc modellünk, Cindy Crawford elképesztően dögös képpel vett búcsút a nyártól. A fotót szerencsére rajongóival is megosztotta.Trend--Pornószínésznők sminkkel és anélkül - Meglepő fotókhttp://www.life.hu/trend/20150908-ilyenek-smink-nelkul-es-sminkkel-a-pornoszinesznok.htmlEgy igazán jó sminkes képes arra, hogy Marilyn Mansonokat Marilyn Monroe-ká változtasson. Melissa Murphy évek óta pornószínésznőket varázsol még szexibbé.Trend--Hihetetlenül jól néz ki Juliette Binochehttp://www.life.hu/trend/20150907-hihetetlenul-jol-nez-ki-juliette-binoche.htmlJuliette Binoche igazi királynőként vonult végig a 72. Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegén. Az biztos, hogy mindenkinek tátva maradt a szája.TrendNorthfotoÁtütő bimbikkel fut a még mindig jó testű Goldie Hawnhttp://www.life.hu/trend/20150907-goldie-hawn-melltarto-nelkul-fut.htmlKate Hudson 70 éves anyukája letagadhatna jó pár évet. Nem véletlenül néz ki ilyen jól, Goldie Hawn rendszeresen edz a bomba alakjáért.TrendNorthfotoTara Reid olyan, mintha tíz év alatt harmincat öregedett volnahttp://www.life.hu/trend/20150907-tara-reid-az-amerikai-pite-sztarja-nagyon-megoregedett.htmlAz Amerikai Pite szexi szőkéje, Tara Reid már csak árnyéka egykori önmagának. Míg Alyson Hannigen, Jason Biggs partnere csak szebb lett a Pite óta eltelt tíz évben, addig Tara Reid úgy néz ki, mintha évtizedeket öregedett volna.Trend--Ejha! Anyaszült meztelenül pózolt a modell, Nina Agdalhttp://www.life.hu/trend/20150907-nina-agdal-modell-anyaszult-meztelenul-pozolt.htmlA szexi modell még minket is meglepett legújabb Instagram fotójával, amin teljesen pucéran pózol.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.