A mai nap szexi csücsörítése Palvin Barbié

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Palvin Barbara szexi csücsörít életérzés napszemüveg csipke nyáj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már kezdtük hiányolni egyik kedvenc magyar modellünk dögös Instagram fotóit, de szerencsére nem váratott minket tovább Barbi, hanem inkább posztolt is egy csücsörítős képet.

Palvin Barbi, aki nemrég Éder Krisztiánnal csapatta New Yorkban, csak ennyit írt legújabb képe mellé: „még mindig úgy érzem, mintha nyár lenne.” A fotó is ezt a nyári életérzést hozza vissza ebbe az őszies időbe, Barbi ugyanis napszemüvegben, és vállvillantós csipkés felsőben csücsörít a kamerának.

Forrás: Instagram/ Palvin Barbara

Palvin Barbi még férfiingben is nagyon szexi

Palvin Barbara Svédországot is meghódítja. Az Elle magazin címlaplánya lett. A dögös képeket ide kattintva nézheted meg!
II. Erzsébet, a színek királynője - ő aztán mindent kipróbált!http://www.life.hu/trend/20150908-egyesult-kiralysag-erzsebet-kiralyno-uralkodasi-rekordot-dont.htmlTörténelmi mérföldkőhöz érkezik ma az Egyesült Királyság, II. Erzsébet királynő ugyanis szeptember 9-én átveszi néhai üknagymamájától, Viktória királynőtől a brit monarchia rekordját: mostantól ő a birodalom leghosszabb ideig regnáló uralkodója. A királynő nem lett olyan divatikon, mint a néhai Diana hercegnő vagy a britek új kedvence, Katalin, színes öltözékei és kalapjai azonban ikonikusak lettek. Most bebizonyítjuk, hogy nála kevés uralkodónak van színesebb ruhatára!Trend--Még mindig elég jó bőr a 45 éves Naomi Campbellhttp://www.life.hu/trend/20150909-naomi-campbell-45-eves-bikinis-foto.htmlGyönyörű, hosszú lábait és kidolgozott testét bikiniben mutogatta Naomi Campbell. Fantasztikusan néz ki!Trend--Ezüst bikiniben ülte meg furcsa biciklijét Kourtney Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20150908-kourtney-kardashian-ezust-bikiniben-ulte-meg-furcsa-biciklijet.htmlA Kardashian-klán minden tagja szereti aligruhában mutogatni magát. Úgy látszik, ezúttal Kourtney Kardashianon volt a sor, aki csillogó ezüst bikiniben villantotta meg testét.Trend--Egy szál csipkemelltartóban sétálgatott Rihannahttp://www.life.hu/trend/20150908-rihanna-enekesno-atlatszo-csipkemelltartojabol-kilatszott-a-mellbimboja.htmlSimán kilátszott mindene a barbadosi énekesnőnek, aki mindössze egy átlátszó fehérneműt húzott hófehér farmeroverálja fölé.Trend--Brooklyn Beckham keményen edzi hátizmait – Fotó!http://www.life.hu/trend/20150908-brooklyn-beckham-kemenyen-edzi-kar-es-hatizmait.htmlAzt már tudjuk egy ideje a legnagyobb Beckham-fiúról, hogy egyre szexibb, de most azt is megmutatta, hogy nemcsak a gének miatt néz ki így, hanem meg is dolgozik érte.Trend--Szexi képpel búcsúzott a nyártól Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/trend/20150908-cindy-crawford-modell-szexi-keppel-bucsuzott-a-nyartol.htmlEgyik kedvenc modellünk, Cindy Crawford elképesztően dögös képpel vett búcsút a nyártól. A fotót szerencsére rajongóival is megosztotta.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.