fashion week terepszín öltözködés zöld terepzöld
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izgalmas színek, fazonok és nagyon extra kiegészítők várnak ránk az üzletek őszi kínálatában. Az üde, élénk árnyalatok helyett itt vannak az ősz szebbnél szebb tónusai - a Life.hu-n a hónap színe az év egyik slágere, a terepzöld.

A kifutókon már megcsodálhattuk a szebbnél szebb terepzöld holmikat. De még véletlenül se kizárólag katonai kabátokra, terepmintás zsebes nadrágokra gondolj: a tervezők álomszép, elegáns holmikkal lepték meg a terepzöld rajongóit.

Forrás: www.style.com

Csodásak, ugye? Persze ez a szín sem passzol minden bőrtípushoz, ezért megkérdeztük Szemes Nóra személyi stylistot, ő kiknek javasolja a terepzöldet, és milyen más színekkel érdemes kombinálni. ,,A tipikus őszi színek természetesen az ősz típusba tartozóknak állnak a legjobban. A terepzöld sötétebb tónusai nagyon jól passzolnak a tél és az ősz típushoz, de a nyár típusúaknak sem kell elkeseredniük: ők bátran viselhetik a világosabb árnyalatokat.

Nude-dal, bézzsel, törtfehérrel, homokszínnel kombinálva remekül mutat, de jól működik barnával is. Feketével nem párosítanám, és élénk színekkel sem. Sötétlilával akár jó is lehet, de ősszel nem feltétlenül kell colour blocking stílusban öltözködni. Mint szinte minden más szín, farmerral is istenien mutat a terepzöld, illetve a natúrabb földszínekkel. Ha pedig kiegészítőket válogatunk, ezüst helyett én a bronzosabb ékszereket javasolnám hozzá."

Mutatjuk is, mi hogyan viselnénk farmerral lazán, sportosan:

1. River Island 50 font 2. H and M 1990 forint 3. Stradivarius 3990 forint 4. Levis 501 5. Puma Pig Shoes 41 900 forint 6. YKRA 150 euró

Egy rohangálós napon:

1. Zara 14 990 forint 2. MAC 3. Zara 25 995 forint 4. Vagabond 120 euró 5. Topshop 65 font 6. Mango 8995 forint

Vagy akkor, ha igazán elegánsak szeretnénk lenni:

1. Asos 48 font 2. Rienne Creations 3. Topshop 65 font 4. Catrice 5. Dorka Petrity 20 490 forint 6. F&F 5290 forint

Neked hogy tetszik a terepzöld?

Bázis, a smink adu ásza - használd bátran!http://www.life.hu/trend/20150908-bazisok-smink-ala-larion-oscar-elmondja-hogyan-kell-hasznalni.htmlEgyre népszerűbbek a smink alá szánt báziskrémek, amelyek segítségével sokkal tartósabb lesz a smink. Larion Oscar sminkmester elárulja, hogyan érdemes őket használni!TrendThinkstockII. Erzsébet, a színek királynője - ő aztán mindent kipróbált!http://www.life.hu/trend/20150908-egyesult-kiralysag-erzsebet-kiralyno-uralkodasi-rekordot-dont.htmlTörténelmi mérföldkőhöz érkezik ma az Egyesült Királyság, II. Erzsébet királynő ugyanis szeptember 9-én átveszi néhai üknagymamájától, Viktória királynőtől a brit monarchia rekordját: mostantól ő a birodalom leghosszabb ideig regnáló uralkodója. A királynő nem lett olyan divatikon, mint a néhai Diana hercegnő vagy a britek új kedvence, Katalin, színes öltözékei és kalapjai azonban ikonikusak lettek. Most bebizonyítjuk, hogy nála kevés uralkodónak van színesebb ruhatára!Trend--5 kérdés a szépségről: Tombor Nellihttp://www.life.hu/trend/20150825-5-kerdes-a-szepsegrol-tombor-nelli-egykori-modell-gasztroblogger.htmlAz egykori modell jelenleg Amerikában él fotós férjével, mellette pedig minden idejét a főzésnek szenteli: bejutott a világ egyik legjobb szakácsiskolájába, a siker pedig borítékolható, hiszen nemcsak gyönyörű, de a konyhában is otthon van. A Life.hu sorozatában ezúttal Tombor Nelli mesél szépségtitkairól. Trend--Szuper sminktrükk szeptemberre: monokróm, az új őrülethttp://www.life.hu/trend/20150828-szuper-sminktrukk-szeptemberre-monokrom-az-uj-orulet-larion-oscar-tippjei.htmlLassan vége a nyári sminkek időszakában, itt az ideje kicsit ősziesebbé varázsolni az arcunkat is. Larion Oscar sminkmester most elárulja, melyik a kedvenc szeptemberi sminktrükkje. TrendOrigoTrendi körmök őszre - kezdd a feketével és a fehérrel az új szezont!http://www.life.hu/trend/20150902-oszi-manikur-fekete-feher-szinnel-igy-keszitsd-el.htmlAz első őszi manikűrünk főszereplői a fekete és a fehér, amik abszolút klasszikus színeknek számítanak, ugyanis bármivel kombinálhatók, elegánsak, egyszóval tökéletesek minden alkalomra.TrendOrigoMiley sokkolt, a szupermodellek beragyogták a 2015-ös MTV VMA vörös szőnyegéthttp://www.life.hu/trend/20150831-mtv-vma-ilyen-ruhakat-viseltek-a-sztarok-kim-kardashian-gigi-hadid.htmlVasárnap este tartották Los Angelesben a 2015-ös MTV Video Music Awards díjátadót, és ezzel kimondhatjuk, hogy megkezdődtek az őszi vörös szőnyeges események. Természetesen a sztárok is ki voltak már éhezve arra, hogy megmutassák magukat - nézzétek meg, ki milyen ruhára voksolt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.