Izgalmas színek, fazonok és nagyon extra kiegészítők várnak ránk az üzletek őszi kínálatában. Az üde, élénk árnyalatok helyett itt vannak az ősz szebbnél szebb tónusai - a Life.hu-n a hónap színe az év egyik slágere, a terepzöld.

A kifutókon már megcsodálhattuk a szebbnél szebb terepzöld holmikat. De még véletlenül se kizárólag katonai kabátokra, terepmintás zsebes nadrágokra gondolj: a tervezők álomszép, elegáns holmikkal lepték meg a terepzöld rajongóit.

Forrás: www.style.com

Csodásak, ugye? Persze ez a szín sem passzol minden bőrtípushoz, ezért megkérdeztük Szemes Nóra személyi stylistot, ő kiknek javasolja a terepzöldet, és milyen más színekkel érdemes kombinálni. ,,A tipikus őszi színek természetesen az ősz típusba tartozóknak állnak a legjobban. A terepzöld sötétebb tónusai nagyon jól passzolnak a tél és az ősz típushoz, de a nyár típusúaknak sem kell elkeseredniük: ők bátran viselhetik a világosabb árnyalatokat. 

Nude-dal, bézzsel, törtfehérrel, homokszínnel kombinálva remekül mutat, de jól működik barnával is. Feketével nem párosítanám, és élénk színekkel sem. Sötétlilával akár jó is lehet, de ősszel nem feltétlenül kell colour blocking stílusban öltözködni. Mint szinte minden más szín, farmerral is istenien mutat a terepzöld, illetve a natúrabb földszínekkel. Ha pedig kiegészítőket válogatunk, ezüst helyett én a bronzosabb ékszereket javasolnám hozzá."

Mutatjuk is, mi hogyan viselnénk farmerral lazán, sportosan:

1. River Island 50 font 2. H and M 1990 forint 3. Stradivarius 3990 forint 4. Levis 501 5. Puma Pig Shoes 41 900 forint 6. YKRA 150 euró

Egy rohangálós napon:

1. Zara 14 990 forint 2. MAC 3. Zara 25 995 forint 4. Vagabond 120 euró 5. Topshop 65 font 6. Mango 8995 forint

Vagy akkor, ha igazán elegánsak szeretnénk lenni:

1. Asos 48 font 2. Rienne Creations 3. Topshop 65 font 4. Catrice 5. Dorka Petrity 20 490 forint 6. F&F 5290 forint