Dögös fekete rucik, nagyon színes kreációk és sok-sok őszi anyag - a világsztárok már abszolút képben vannak az új trendekkel. Egyedül Jessica Alba volt az, aki egy kicsit visszahozta a nyarat, de mi imádtuk. Hogy hogyan? Megmutatjuk a Life.hu heti stílusmustrájában!

Akik a narancspirosra voksoltak

Az ősz egyik slágerszíne a narancs; Emily Ratajkowski egy Balmain szettre voksolt, és tökéletes testén természetesen remekül áll a zakó-csipkenadrág kombó. Camila Alves is hozta a formáját, ő nude-dal kombinálta ezt az erőteljes színt. 

Még mindig overall

De nemcsak miniruhában mutat jól Matthew McConaughey felesége: Camila Georges Hobeika overallja elegáns volt és nagyon stílusos. Bár ha overall, a héten nekünk Scarlett Johansson bőrrel kombinált Michael Kors szettje vitte a prímet: a kiegészítők és a smink is tetőtől talpig tökéletesek voltak.  

Minimalizmus helyett

Idén a nagyon letisztult szettek mellé beférkőznek a színes, sokféle anyagot és mintát felvonultató szettek. Bár Lizzy Caplan szettje épp ezt az új hullámot mutatja be, nekünk kicsit sok ez a minta és színorgia, de az is lehet, hogy csak elszoktunk ettől a stílustól. Kate Bosworth szettje azonban maga volt a tökély - a színésznő Alexander McQueen-kreációjáért odáig vagyunk! 

Valami más

Larsen Thompson gótikus istennőnek öltözött - a sötét rúzs egyébként talán merészen hat, de hatalmas slágernek ígérkezik. A művésznő szokatlan módon azonban nem tűsarkúra, hanem egy Adidas edzőcipőre voksolt, ami - bár elég szokatlan, de - jól mutatott a szetthez a vörös szőnyegen. Christina Milian nőcis lábbelit húzott, ám ő egy pólóruhára voksolt Mona Lisával a középpontban.  

Jessica Albánál még nyár van

Egy nyarat idéző Jonathan Saunders Resort ruha, egy rózsaszín Jimmy Choo cipellő és bájos mosoly - Jessica Alba úgy döntött, kitolja még egy kicsit a nyarat. Mi imádtuk!

Forrás: AFP