Hatalmasat esett a kifutón Candice Swanepoel

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
kifutó Candice Swanepoel New York-i divathét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem elég, hogy a Givenchy show-ra rémesre sminkelték a világszép modell szemöldökét, Candice még hatalmasat is esett a bemutatón. 

Nem telik el divathét anélkül, hogy néhány modell rosszul lépne a kifutón. Ez pedig még a legjobbakkal is megtörténhet - mutatjuk is, hogy járt Candice a Givenchy bemutón a New York-i divathéten. Az esésről több kép is készült:

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Többen is segíteni akartak a gyönyörű Victoria's Secret modellnek, de ő jelezte, megoldja a dolgot.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

És így is lett: másodpercekkel később újra talpra állt:

Forrás: AFP/Frazer Harrison

És profihoz méltón folytatta a show-t. De az tuti, hogy ilyen cipőt nem vásárol magának a dél-afrikai szépség.

Forrás: AFP/Frazer Harrison
Candice Swanepoel dögös meztelen testet villantott - Fotó!http://www.life.hu/intim/20150826-candice-swanepoel-modell-meztelen-es-dogos-testet-villantott-a-lui-magazinban.htmlA Victoria’s Secret angyalkája nem mindig angyali – sőt, ezúttal kifejezetten vad és túlfűtött képek készültek róla.Intim--Egy újabb szingli angyallal kevesebb - eljegyezték Candice Swanepoelthttp://www.life.hu/intim/20150814-victorias-secret-candice-swanepoelt-eljegyezte-hermann-nicoli.htmlFogynak a meghódítható angyalok - most egy újabb szexi modellt jegyzett el kedvese. Intim--Hálóingben is szexi Candice Swanepoel http://www.life.hu/trend/20140907-candice-swanepoel-modell-haloing-szeru-ruhaban-is-nagyon-szep.htmlA modell is azok közé a nők közé tartozik, akik még egy zsákban is jól néznek ki. Persze ezt eddig is tudtuk, de azért mutatunk egy példát.Trend--Megnyílt az 15. ARC plakátkiállításhttp://www.life.hu/kult/20150913-megnyilt-a-tizenotodik-arc-kozerzeti-kiallitas-mar-a-dijazottak-is-megvannak.htmlIdén 15. alkalommal rendezik meg az óriásplakát kiállítást, a téma pedig Magyar álom.Kult--Így leszünk a férfiak miatt kövérek és pattanásosakhttp://www.life.hu/intim/20150902-igy-leszunk-egy-rossz-randitol-koverek-es-pattanasosak.htmlEgy félresikerült randi már önmagában katasztrófa tud lenni, ám pszichológusok szerint a negatív élmény nem csupán a lelkiállapotunkra, de testünkre is kihatással van.IntimThinkstockVisszatér a kánikula – jön a vénasszonyok nyara!http://www.life.hu/news/20150913-visszater-a-kanikula-szeptember-kozepere-jon-a-venasszonyok-nyara-harminc-fok-folott-lesznek-a.htmlJövőhét közepén újra harminc fok fölötti hőmérsékleteket nyaldosnak majd a hőmérők higanyszálai.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.