Hűha! Bikiniben pózoltak a dögös modellek!

Forrás: Instagram/ Alessandra Ambrosio -
Lily Aldridge Behati Prinsloo dögös Candice Swanepoel Alessandra Ambrosia bikini röplabda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Behati Prinsloo és Lily Aldridge szerepelnek a dögös bikinis fotón, amit az Instagramra posztoltak a lányok.

Életük legjobb röplabdameccsén vannak túl a modellek, akik a testmozgás után egy közös fotóhoz is összeálltak – és milyen jól tették! Kiváló inspirációt adtak nekünk, hogy belehúzzunk az edzésbe így a bikiniszezon elején.

Forrás: Instagram/ Alessandra Ambrosio

Edzés combra, popsira - készülj a nyárra páros gyakorlatokkal!

Egyedül edzeni nagyon jó, hiszen csak magadra kell figyelned, ám néha feldobja a rutint a páros edzés is. Akár a barátnőddel, akár a pároddal állsz neki az edzésnek, a következő 4 gyakorlatot bátran végezhetitek, mindössze egy medicinlabda kell hozzá. Készülj velünk a bikiniszezonra!

Próbáltad már az aquapilatest? Geszler Dorottya elárulja, miért is érdemes kipróbálnod. Ha még több edzés és életmódtippre vágysz, nézd meg szombaton délután 16:00-kor a Lifenetwokön az Ez zsír! életmódmagazint!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.