Éder Krisztián ezúttal Mihalik Enikővel lazult Amerikában

lazítás modell Brooklyn fotó Palvin Barbara Mihalik Enikő Éder Krisztián munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modellt jelenleg a tengerentúlon fotózzák, ahol találkozott az énekesből lett sztárfotóssal, Éder Krisztiánnal. Rögtön lőttek is egy közös szelfit. 

Enikő csak annyit fűzött a kép mellé: Brooklyn.

Forrás: Instagram/mreniko

Krisztián az utóbbi időben az Államokban dolgozik fotógráfusként, így több világhírű modellel, többek között Palvin Barbival is dolgozott már. A három magyar híresség gyakran futhat össze, hiszen szinte hetente készül róluk egy újabb kép valamelyikük Instagramjára.

Nyolc testőr kísérte szombati fellépésén Kis Grófóthttp://www.life.hu/sztarok/20150914-kis-grofot-mulatos-enekest-nyolc-sofor-kiserte-le-szombat-esti-koncertjerol.htmlHatalmas, izmos testőrök gyűrőjében hagyta el a színpadot az énekes egy retro buli után.TV + Sztárok--Hihetetlen balszerencse-sorozat sújtotta Fodor Zsókáthttp://www.life.hu/sztarok/20150914-fodor-zsokanak-kalandos-utja-volt.htmlFodor Zsókának, az ország Magdi anyusának igazi pechsorozata volt. Manapság már nevetve emlékszik vissza kalandos útjára, de persze, mikor a történet megesett, még koránt sem volt számára nevetséges. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huWow! Ebben a szerelésben veszi be a szombat éjszakát Zimány Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20150912-zimany-linda-ebben-a-szerelesben-veszi-be-a-szombat-ejszakat-zimany-linda.htmlLinda, aki tegnap éjjel egy bájos, dekoltázsos fotóval kívánt jó éjszakát a követőinek, ma egy partyszerkóban készült fotóval rukkolt elő.TV + Sztárok--Kihagyhatatlan! Top 5 bikinis kép Mihalik Enikőről!http://www.life.hu/trend/20150910-mihalik-eniko-modell-osszevalogatta-kedvenc-bikinis-kepeit-a-nyarrol.htmlA gyönyörű magyar modell saját maga készített egy kis összeállítást Instagram oldalán, amelyben bemutatta az általa legjobban kedvelt bikinis fotóit az idei nyárról.TrendOrigoIlyen feszes feneke van Mihalik Enikőnek: Fotó!http://www.life.hu/intim/20150826-ilyen-feszes-feneke-van-mihalik-enikonek.htmlMihalik Enikő fenékszelfije olyan forró, hogy a monitor is felmelegedett tőle.IntimOrigoPalvin Barbara felrobbantotta az internetet - Cuki fotó a sztármodellről!http://www.life.hu/trend/20150825-palvin-barbi-fotojatol-kiakadt-a-cukisagmero.htmlMindig örömmel nézzük meg a Barbi által feltöltött fotókat, és most sem kellett csalódnunk a látványban. Kiakadt a cukiságmérő!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.