Főzni, sütni, beszélgetni, segíteni a gyerkőcnek a háziban - egy igazán gyerekbarát konyhában mindezt szimultán el tudod végezni! Az alábbiakban összegyüjtöttük a mi kedvenc konyháinkat, ha elnyerte valamelyik a tetszésedet, inspirálódj belőlük bátran!

Konyha Jóbarátok módra

Valószínűleg senkinek nem okozunk meglepetést azzal, hogy a Jóbarátok egykori sztárjának konyháját is beválogttuk kedvenceink közé, Courteney Cox ugyanis rajong a lakberendezésért. Mi pedig az ő konyhájáért rajongunk! Az egyébként egészen minimál dizájnú hófehér konyhába a fából és acélból készült bárszékek szinte észrevétlenül csempésznek be egy kis rusztikus hangulatot.

Forrás: elledecor.com

Három az egyben

A híres fotós, William Abranowicz konyhája láttán nem mondtuk volna meg első pillanatra, hogy ennek a helyiségnek mi is valójában a funkciója. Abranowicz ebédlő-konyhája akár egy tanulószobának is elmehetne, ebben a konyhában a család minden tagja jól érezheti magát.

Forrás: elledecor.com

A vidéki álom

A neves belsőépítész, James Huniford konyhája hihetetlenül hangulatos, az újrahasznosított fából készült bútorok vidéki, rusztikus miliőt teremtenek.

Forrás: elledecor.com

Konyha vintage köntösben

Aerin Lauder üzletasszony konyhája maga az igazi amerikai vintage álom megvalósulása. A hófehér, fából készült bútorokat hihetetlenül jól egészítik ki a zöld növények, és az élénk színű kiegészítők. Nálunk ez a konyha viszi a pálmát!

Forrás: elledecor.com