Victoria Beckham eltávolíttatta férjének címzett tetoválását

David Beckham üzletasszony lézer szerelem Victoria Beckham tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg David Beckham újabb és újabb tetkókat csináltat, amelyeknek rendszerint az az üzenetük, hogy mennyire szereti a családját, az egykori Spice Girl éppen hasonló tetoválásainak eltüntetésén dolgozik. Vajon mit akar ezzel üzenni?

Korábban is hírt adtunk arról, hogy Victoria Beckham komoly üzletasszonyimidzse már nem bírja el a sok tetoválást, így szeretné eltüntetni őket, és úgy látszik, tényleg komolyan veszi ezt a döntést a divattervezőként berobbant híresség.

Forrás: Getty Images/AFP/Ethan Miller

Annyira, hogy férjének címzett tetoválását már el is kezdte lelézereztetni magáról, és már alig látszik. Victoria nyakától a háta közepéig egy héber szöveg futott végig, aminek a jelentése: „A szerelmemé vagyok, és a szerelmem az enyém.” Vajon bajban van a sztárpár házassága? Mi a valódi oka a tetoválások eltűnésének?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.