Fiatal kora ellenére már nagyon tudatosan odafigyel bőre ápolására. Erre szüksége is van, hiszen a rengeteg fellépés, a sok smink az ő arcát is megviseli. Kedvencei a természetes alapanyagok, és rajong a körömlakkokért – a Life.hu sorozatában ezúttal a bájos magyar énekesnő, Odett mesél szépségtitkairól.

Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Nálunk mindig nagyon népszerűek voltak az olyan természetes alapanyagok, mint a só vagy az iszap. Anyunak és nekem is nagy kedvencem a holttengeri iszapos szappan, ez nálunk a sláger!

Forrás: Facebook/Odett

Mi az, amit mindennap megteszel az arcbőrödért?

Igyekszem a legegészségesebben étkezni, de sajnos a rendszerességgel probléma van, pláne, ha mondjuk későn fekszem le, és nem tudok elég vizet inni. Az éjszakai hidratálót nagyon fontosnak tartom, és ebből is igyekszem olyat választani, amiben természetes alapanyagok vannak – most egy himalájai kősós a kedvencem.

Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Hidratáló alapozó. Ha tehetem, nem feltétlenül használok sminket, de az alapozó mindig kell, és mivel hidratál, ez külön nagy segítség.

Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

Soha nem mondom, hogy soha. A kozmetikai ipar is olyan mértékben fejlődik, hogy például a hialuronsav is már szinte mindenben ott van, és annak is van egy ráncfeltöltő hatása. De hogy kés alá feküdjek? Soha az életben! Persze amíg lehet, fiatal szeretnék maradni, de erre a készítmények abszolút alkalmasak.

Forrás: Facebook/Odett

Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

Szeretem ezt az egész beautyvonalat. Divattervezőnek tanultam, így van némi érintettségem a témában. A hajjal kapcsolatos dolgokat mindig imádtam, jó dolog játszani a frizurával. A körömlakk most nagy mániám lett, a fesztiválszezon alatt rengeteg színt váltogattam, és imádom, hogy minden apró részlettel lehet játszani.