Helló, világ! Kocsiból cukiskodik Berki Natasa Zselyke

fotó Berki Natasa Zselyke sztárcsemete bölcsi cuki Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudunk betelni Berki Krisztián kislányával, aki minden reggel elvarázsol minket. Most a bölcsődébe menet integet a világnak, és kíván nekünk szép napot. 

Zselyke szeptembertől bölcsis lett, így minden reggel hatalmas vigyorral és kirobbanó jókedvvel veti bele magát a hétköznapokba. A büszke szülők mindig felváltva viszik el a sztárcsemetét, aki a látottak alapján nagyon jól érzi magát az új környezetben. Ma is kaphattunk egy imádnivaló képet, amit Krisztián oszott meg a rajongói oldalán.

Forrás: Facebook/Krisztian Berki #aberki

Szívbemarkoló történet! 70 év után találkoztak a szétválasztott ikrekhttp://www.life.hu/csalad/20150917-az-elvalasztott-lengyel-ikrek-kozel-70-ev-utan-talalkoztak-ujra.htmlSokáig nem is tudtak egymás létezéséről a lengyel testvérek, akik édesanyjuk súlyos betegsége miatt kerültek árvaházba. Onnan még kisbabként örökbefogadták őket, ezzel pedig közel 70 évre elsodródtak egymástól.CsaládThinkstockHajdú Milla és Sarka Kata közös képénél nincs ma elbűvölőbbhttp://www.life.hu/csalad/20150916-nagyon-cuki-kozos-kepen-hajdu-milla-es-sarka-kata.htmlElbűvölő szelfit készített Sarka Kata, a család kis kedvencével Millával. Család--Megható vallomás Nádai Anikótól – Ettől tutira elolvadsz!http://www.life.hu/csalad/20150916-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-meghato-vallomassal-rukkolt-elo-az-anyasaggal-kapcsolatosan.htmlÉrzéseiről vallott az RTL Klub sztárja, aki már pontosan tudja, miért jött erre a világra, és mi a dolga az életében.Család--Falatozás közben durcizik a tündéri Berki Natasa Zselykehttp://www.life.hu/csalad/20150915-berki-natasa-zselyke-berki-krisztian-kislanya-falatozas-kozben-durcizik.htmlBerki Krisztián, aki ma egy különös erőgépet kapott a lábai közé, ismét cuki fotót osztott meg kislányáról.Család--Ilyen cuki anya-fia fotót még nem láthattál Victoria Beckhamrőlhttp://www.life.hu/csalad/20150915-victoria-beckham-divattervezono-elmosolyogta-magat-fia-brooklyn-mellett.htmlVan, ami még egy jégkirálynő szívét is megenyhíti. Cuki fotót posztolt magáról Victoria Beckham.CsaládOrigoTematikus jelmezekben cukiskodik Neil Patrick Harris családjahttp://www.life.hu/csalad/20150915-neil-patrick-harris-ferje-es-gyerekei-osszeillo-jelmezekbe-oltoznek-halloweenkor.htmlAz Így jártam anyátokkal Barney-ját alakító Neil Patrick Harris nagyon cuki szokást vezetett be férjével egy ikergyerekeikkel. Ettől mindenkinek megjön a kedve a Halloweenhez.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.