Modellszerződést ajánlottak a vidámpark-balesetet szenvedett táncosnak

modellkedés lány Alton Towers szerződés baleset tragédia amputáció Vidámpark láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria Balch az Alton Towers vidámparkban történt tragédia következtében veszítette el jobb lábát térdtől lefelé. A fiatal lány pozitív hozzáállása a balesetéhez annyira lenyűgözte az egyik modellügynökséget, hogy munkát ajánlottak neki.

A jövő hónapban már kifutóra léphet Victoria Balch, akinek nem sokkal a balesetét követő első interjúja után szerződést ajánlott a Models of Diversity ügynökség - írja a Mirror.

Forrás: Facebook/Vicky Balch

A lap szerint a korábban versenytáncoló lány teljesen lenyűgözte a szervezetet, amelynek célja, hogy minél több fogyatékkal élőt szerepeltessen különböző reklámokban, kampányokban, és ezáltal közelebb hozza őket a többi emberhez.

Vicky nemrég a BBC-nek adott interjút Forrás: BBC

Vicky az Alton Towers vidámparkban történt hullámvasút-baleset következtében térdtől lefelé elveszítette a jobb lábát, megrázó történetét bővebben itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.