Elképesztő luxusban nyaral a családjával Beyoncé

Forrás: Northfoto -
luxus Jay Z Beyoncé Blue Ivy Carter nyaralás Monaco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megromlott házasság és közelgő válás híre ide vagy oda, a sztárvilág koronázatlan királya és királynője a meseszép Monacóban élvezi jól megérdemelt pihenését. Nem is akármilyen körülmények között.

Folytatódik Beyoncé és Jay Z luxusnyaralása. A sztárpár néhány nappal szardíniai körútjuk után most a gyönyörű Monacóban folytatják családi vakációzásukat, ahová velük tartott 3 éves kislányuk, Blue Ivy Carter is.

Capriban járva luxusjachtot is bérelt a sztárpár. Forrás: Northfoto

Ahogy egy popkirálynőhöz és férjeurához illik, Beyoncé és Jay Z is megadta a módját a városnézésnek: az énekesnő egy dögös overálban, a rapper pedig öltönyben vágott neki a helyi nevezetességek felfedezéséhez - kattints ide a képekért!

A házaspárról korábban azt állították, a válás szélén állnak, a jelek szerint azonban most minden rendben van közöttük. Vajon ebbe az utazásba is a kapcsolatuk megmentése miatt vágtak bele?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.