Nekünk, nőknek nem nagy feladat szerelembe esni egy cipővel - ez a héten kétszer is sikerült. De jól eltalált sminkekben és szuper szettekben sem volt hiány a vörös szőnyegen - következzen a Life.hu heti stílusmustrája. 

Duplázni tudni kell

Diane Kruger tökéletes stílusérzékét elég nehéz megunni. A színésznő messzire elkerüli a közönséges kombinációkat, és igyekszik mindig valami szokatlant, egyedit, divatosat választani. A bő fazonú miniruhák amúgy is fénykorukat élik, Diane egy Prada darabban meg is mutathatta karcsú combjait. Amikor pedig eleganciáról volt szó, Diane egy fekete Chanel Couture kreációra voksolt, amit egy tűzpiros szandállal tedd egyedivé. 

Forrás: AFP, Northfoto

Smink a ruhához?!

Van, hogy működik, van, hogy túl erőltetett. Tessa Thompson kék szemfestékje épp olyan volt, mint a ruhája kékje, Rita Ora pedig pont olyan zöldet vitt fel az alsó szemzugba, ami a ruhán is visszaköszönt. Mi inkább a smink-körömlakk duót kedveljük, de próbálkozni mindig szabad!

Forrás: AFP

Dekoltázsból ötös

Hasig kivágott darabok helyett a héten a klasszikus megoldások hódítottak. Emily Blunt Ulyana Sergeenko divattervező őszi ruhacsodájában tündökölt, és pont annyira volt kacér, amennyire kell. De Salma Hayek dekoltázsa szokás szerint vitte a pálmát, a latin istennő még mindig őrülten dögös!

Forrás: Northfoto

Valami merész

Elizabeth Olsen stílusa sokkal közelebb áll hozzánk, mint a többi Olsen lányé: a színésznő szereti a nőies, letisztult darabokat, és nem ódzkodik az egyedi megoldásoktól sem. Ez az aszimmetrikus megoldású monokróm szett szuperül sikerült! Ha pedig színek, akkor a héten Julianne Hough nyeri a versenyt, mert a színésznő istenien választott szokatlan, különleges, mégis csodaszép árnyalatot!

Forrás: AFP, Northfoto

 

Cipőszerelem

Persze minden nőnek kell egy klasszikus fekete tűsarkú és egy nude lábbeli, de ha tehetnénk, minden szettünkhöz valami extra cipőre voksolnánk. Kate Mara csókos ajkas cipőcsodája imádnivaló volt, csak úgy, mint Jessica Alba topánkája: pont ilyen hiányzik az őszi gardróbunkból...

Forrás: Northfoto