Salma Hayek dekoltázsa még mindig eszméletlen - heti stílusmustra

fashion week Emily Blunt öltözködés mustra Rita Ora Diane Kruger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nekünk, nőknek nem nagy feladat szerelembe esni egy cipővel - ez a héten kétszer is sikerült. De jól eltalált sminkekben és szuper szettekben sem volt hiány a vörös szőnyegen - következzen a Life.hu heti stílusmustrája. 

Duplázni tudni kell

Diane Kruger tökéletes stílusérzékét elég nehéz megunni. A színésznő messzire elkerüli a közönséges kombinációkat, és igyekszik mindig valami szokatlant, egyedit, divatosat választani. A bő fazonú miniruhák amúgy is fénykorukat élik, Diane egy Prada darabban meg is mutathatta karcsú combjait. Amikor pedig eleganciáról volt szó, Diane egy fekete Chanel Couture kreációra voksolt, amit egy tűzpiros szandállal tedd egyedivé.

Forrás: AFP, Northfoto

Melyik szett tetszett jobban?

Smink a ruhához?!

Van, hogy működik, van, hogy túl erőltetett. Tessa Thompson kék szemfestékje épp olyan volt, mint a ruhája kékje, Rita Ora pedig pont olyan zöldet vitt fel az alsó szemzugba, ami a ruhán is visszaköszönt. Mi inkább a smink-körömlakk duót kedveljük, de próbálkozni mindig szabad!

Forrás: AFP

Kinek a smink-ruha kombója tetszett jobban?

Dekoltázsból ötös

Hasig kivágott darabok helyett a héten a klasszikus megoldások hódítottak. Emily Blunt Ulyana Sergeenko divattervező őszi ruhacsodájában tündökölt, és pont annyira volt kacér, amennyire kell. De Salma Hayek dekoltázsa szokás szerint vitte a pálmát, a latin istennő még mindig őrülten dögös!

Forrás: Northfoto

Ki volt a csinosabb?

Valami merész

Elizabeth Olsen stílusa sokkal közelebb áll hozzánk, mint a többi Olsen lányé: a színésznő szereti a nőies, letisztult darabokat, és nem ódzkodik az egyedi megoldásoktól sem. Ez az aszimmetrikus megoldású monokróm szett szuperül sikerült! Ha pedig színek, akkor a héten Julianne Hough nyeri a versenyt, mert a színésznő istenien választott szokatlan, különleges, mégis csodaszép árnyalatot!

Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a szettje tetszett jobban?

Cipőszerelem

Persze minden nőnek kell egy klasszikus fekete tűsarkú és egy nude lábbeli, de ha tehetnénk, minden szettünkhöz valami extra cipőre voksolnánk. Kate Mara csókos ajkas cipőcsodája imádnivaló volt, csak úgy, mint Jessica Alba topánkája: pont ilyen hiányzik az őszi gardróbunkból...

Forrás: Northfoto

Kinek a cipőjét viselnéd szívesen?

Lapos popsi, zavaró úszógumi - válaszd ki a tökéletes farmert az alakodra!http://www.life.hu/trend/20150916-farmervasarlas-alak-szerint-igy-valassz-farmert-az-alakodra.htmlKétség sem férhet ahhoz, hogy a farmer minden szezonban alapdarab. Szerencsések azok a lányok, akiken minden fazon és szín jól áll, ám sajnos a nők többségének nincs ennyire könnyű dolga. Ha viszont megvan A Farmer, az abszolút kincset ér, hiszen a sportos napoktól kezdve az irodai szetteken át az elegáns holmikig bármivel kombinálható. Szemes Nóra személyi stylistot kérdeztük arról, hogyan válasszunk farmert az alakunkra. TrendThinkstockCsinosak, vagányak, dögösek - 6 cipő, ami biztosan hódít idén ősszelhttp://www.life.hu/trend/20150916-oszi-cipomustra-divatos-cipok-2015-oszere-fazonok-amiket-erdemes-beszerezni.htmlBár újra beköszöntött kicsit a kánikula, azért lassan itt az ideje felkészülni az őszre. Kevés izgalmasabb dolog van a cipővásárlásnál - megmutatjuk, mi az a 6 fazon, ami abszolút hódít az új szezonban. Trend--Édesanyjával fesztiválozott Diane Krugerhttp://www.life.hu/trend/20150913-diane-kruger-nemet-szineszno-edesanyjaval-ment-a-velencei-filmfesztival-zaronapjara.htmlNem, semmi gond nincs Diane és kedvese, Joshua Jackson között, hiszen pár napja még együtt pózoltak a velencei filmfesztivál vörös szőnyegén. A színésznő az esemény utolsó napjára édesanyjával érkezett - a ruhát érdemes megnézni!Trend--Hatalmasat esett a kifutón Candice Swanepoelhttp://www.life.hu/trend/20150913-hatalmasat-esett-a-kifuton-candice-swanepoel-a-givenchy-bemutaton.htmlNem elég, hogy a Givenchy show-ra rémesre sminkelték a világszép modell szemöldökét, Candice még hatalmasat is esett a bemutatón. Trend--A hónap színe: a terepzöldhttp://www.life.hu/trend/20150911-divat-es-trend-a-honap-szine-a-terepzold.htmlIzgalmas színek, fazonok és nagyon extra kiegészítők várnak ránk az üzletek őszi kínálatában. Az üde, élénk árnyalatok helyett itt vannak az ősz szebbnél szebb tónusai - a Life.hu-n a hónap színe az év egyik slágere, a terepzöld.TrendThinkstockVelence 2015: Ki volt a leggyönyörűbb a filmfesztiválon?http://www.life.hu/trend/20150912-velencei-filmfesztival-2015-ki-volt-a-legszebb.htmlA velencei filmfesztivál nyitónapján hercegnőnek öltöztek a világsztárok, ám itt még nem ért véget a csodás ruhák felvonultatása. Lássuk, kiknek sikerült hódítaniuk a vörös szőnyegen a fesztivál ideje alatt, és kik voltak azok, akiknek a stílusán még lenne mit csiszolgatni...Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.