körömlakk smink Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rajongsz az álomszép tavaszi sminkekért, és legalább annyira a körömlakkokért is? Hozd összhangba a külsődet, és sminkelj a lakkodhoz - Larion Oscar sminkmester el is árulja, mire figyelj oda!

2015-ben a legtrendibb színek a körmökön a mélybordó, borvörös, gyöngyház, szikrázó bronz vagy arany glitterrel fűszerezve, a tengerkék metálos árnyalata, a navykék, a nagyon halvány rózsaszín, a nude, az élénkzöld és a szükre. Ha igazán trendi szeretnél lenni, próbáld ki ezeket a színeket!

Ám nincsenek írott szabályok arra, hogy mikor melyik színt kend fel. A körömfazon azonban igenis számít:

a szezon legszebb körmei azok, amiknek hossza maximum az ujjbegy végéig ér és szépen ívelt formára van reszelve.

Nem divat a kocka, a szögletes, a túl hosszú fazon és a karmokra emlékeztető csirkelábak.

1. Bourjois, 2. Loreál, 3. Essence, 4. PuPa, 5. Catrice, 6. MAC, 7. Estée Lauder, 8. Kiko, 9. Bobby Brown

Kísérletezz bátran különböző kombinációkkal!

Ha hideg színekkel készíted el sminkedet, a körmeidet fesd meleg árnyalatokkal, és garantáltan nagy sikered lesz! Ha az öltözéked a klasszikus fekete, dobd fel kék kiegészítőkkel! Fenséges lesz a megjelenésed, ha körmeidet metál ragyogású mélykékkel fested ki. De lakkozhatod feketére is, ám bolondítsd meg arany vagy ezüst fedőréteggel.

Ha a szezon trendi természetes fénnyel ragyogó sminkjét választod, nagyon jól passzol hozzá a gyöngyházfényű körömfestés, amit feldobhatsz akár egyetlen színes pöttyel is!

A legtermészetesebb natúr sminkhez jól passzol a halvány púderrózsaszín és a bőrszín, a nude különböző kifinomult árnyalata.

Ha színes egyéniség vagy, a következőt javaslom: a kedvenc színű szemceruzáddal húzd meg tetszőlegesen a tusvonalad és válassz hozzá harmonizáló árnyalatú körömlakkot.

1. Loréal, 2. Astor, 3. Catrice, 4. The Body Shop, 5. Crystal Nails, 6. Miss Sporty, 7. Astor, 8. Estée Lauder

Ha az időtlen szépségre, a klasszikus eleganciára törekszel, akkor az ajakrúzsod színe és a körömlakkodé megegyező árnyalatú legyen!

1. AVON, 2. PuPa, 3. MAC Philip Treacy, 4. MAC Wash & Dry, 5. Loreál Feida, 6. Essencce, 7. Maybelline, 8, Lancome

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.