A rapper nagyszüleihez 4 évvel ezelőtt betörtek és brutálisan megkínozták őket. Két gyilkosukat kedden jogerősen is életfogytiglanra ítélték.

2011 januárjában egy bűnbanda brutális kínzással végzett Dopeman nagyszüleivel: a nagymama füléből kitépték a fülbevalót, a cigarettát az arcán nyomták el, és pisztolyt tartottak a fejéhez.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

A rapper 90 éves nagypapájának karjáról csontig levágták a húst, majd ugrálni kezdtek a testén. Az idős férfi pár nappal később belehalt sérüléseibe, nagymamája februárban hunyt el. A 8 tagú banda két tagját kedden tényleges életfogytiglanra ítélte a Fővárosi Ítélőtábla - írja a Bors.

Még állatnak sem lehet nevezni ezeket a véglényeket - mondta el a lapnak Dopeman, aki saját ügye tárgyalása miatt - ami az Orbán-szobor fejének rugdosása miatt indult - nem tudott ott lenni az ítélet kihirdetésénél. A rapper szerint a banda "főkolomposa" már csak az élvezetért ölt. "A nagyszüleimtől sem vittek el gyakorlatilag semmit, mégis embertelenül megkínozták őket. A bíróság ezt szükségtelen erőszaknak nevezte, hiszen egy idős embertől akkor is el lehet venni az értékeit, ha rákiabálsz- magyarázta Dopeman, aki bár tisztában van vele, hogy a nagyszüleit senki és semmi nem adhatja vissza, mégis örül, hogy egy életre rács mögé kerültek gyilkosaik.