halál Dopeman támadás kínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rappert újabb tragédia érte, nagypapája után most a nagymamáját is elvesztette.

A zenész családja ismét gyászol, mivel a nagypapa halála után most egy újabb tragédia érte a Pityinger családot: Dopeman 80 éves nagymamája is elhunyt. Az idős hölgyet már napok óta mesterséges kómában tartották, miután férje belehalt az őket ért brutális rablótámadásban szerzett sérüléseibe - értesült a Bors.

Virágvölgyi István [origo]
Virágvölgyi István [origo]

Az idős, védtelen házaspárt január elsején érte kegyetlen támadás otthonukban, amikor ismeretlen tettesek összeverték őket. A rablók cigarettacsikkeket nyomtak el a nagyszülők testén, a nagypapa karjáról pedig csontig levágták a húst. Némi készpénzt és ékszert vittek el az idős házaspártól a támadók, majd bezárták őket saját házukba - így a nagyszülőknek hajnalig kellett várniuk, mire valaki meghallotta kiáltásukat, és kihívta a mentőket. Dopeman nagyapja nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, majd pár hétre rá, álmában hunyt el. A nagymama, bár felületes testi sérüléseket szenvedett, most mégis követte férjét a halálba.
"Külföldön voltam, amikor utolért a halálhíre. Lehet, hogy így a jobb a mamának, most újra együtt vannak a papával, és a család is egymás mellé helyezi őket örök nyugalomra. A munkába temetkezem, lemezt készítek, fellépéseket szervezek és forgatom a műsoromat" - mondta Dopeman, aki bízik benne, hogy elkapják a tetteseket.

"Bármi is lesz a rablók büntetése, biztos nem lesz elég, de remélem, hogy az élet rendet tesz. A nyomozásról semmilyen új információnk nincs, a rendőrség nyilván teszi a dolgát."

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Elhunyt a rapper brutálisan bántalmazott nagyapjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110117-elhunyt-dopeman-nagyapja.htmlBrutálisan megtámadták a zenész nagyszüleit!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110105-brutalisan-megtamadtak-a-zenesz-nagyszuleit.htmlÖngyilkos lett a 26 kilóra fogyott, anorexiában meghalt híres modell anyjahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110121-ongyilkos-lett-a-halott-anorexias-modell-anyja.htmlSzandikát hazaküldik?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110202-szandikat-kirughatjak-a-valo-vilagbol.htmlVV4: Alekosz a rosszkislányra nyomulhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110201-vv4-alekosz-a-rosszkislanyra-nyomul.htmlKylie Minogue meddő lett?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110201-kylie-minogue-meddo.htmlHalle Berry a gyermekéért harcolhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110201-halle-berry-a-gyermekeert-harcol.htmlStohl nem vállalja a Csillag születik vezetését!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110201-stohl-andras-visszautasitotta-a-csillag-szuletik-vezeteset.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.