Mihalik Enikő és Éder Krisztián összeköltöztek New Yorkban

Forrás: Instagram/krisztianeder -
modell fotós Mihalik Enikő szobatárs Éder Krisztián New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell és a magyar fotós az utóbbi időben több közös munkában is részt vettek a tengerentúlon, így adott volt a lehetőség, hogy összeköltözzenek.

Krisztián egy fotót töltött fel az Instagram oldalára, amelyen ezt írta a bejegyzés mellé: "Első vacsorám az új szobatársammal." A képet Enikő is megosztotta. A modell hozzátette, hogy egy hosszabb útra indul a közeljövőben, így most egy ideig biztosan nem tudnak majd összeülni egy közös vacsira.

Forrás: Instagram/krisztianeder

Éder Krisztián ezúttal Mihalik Enikővel lazult Amerikában

A gyönyörű modellt jelenleg a tengerentúlon fotózzák, ahol találkozott az énekesből lett sztárfotóssal, Éder Krisztiánnal. Rögtön lőttek is egy közös szelfit.
Enikő csak annyit fűzött a kép mellé: Brooklyn.
Idén többen haltak meg szelfizés közben, mint cápatámadásbanhttp://www.life.hu/news/20150923-tobben-haltak-meg-szelfi-miatt-mint-capatamadasban-2015ben.htmlTöbben vesztették életüket idén szelfizés közben, mint cápatámadásban: 12 embernek okozta halálát az önfotózás, míg csupán nyolc embert marcangolt halálra a tengeri ragadozó a Mashable amerikai hírportál összesítése szerint. NewsThinkstockMegható videó! Így búcsúzik feleségétől a 92 éves férjhttp://www.life.hu/news/20150921-kedvenc-dalukkal-bucsuzik-felesegetol-a-92-eves-ferfi.html73 évvel ezelőtt kötötte össze az életét az a házaspár, akikről egy igazán szívhez szóló felvétel került fel a világhálóra. NewsOrigoEurópa egyik legjobbja lett a hazánkat bemutató imázsfilmhttp://www.life.hu/news/20150921-magyarorszagrol-szolo-imazsfilm-lett-europa-egyik-legjobbja.htmlElképesztően látványosra sikeredett az a közel másfél perces videó, amely Magyarország legszebb látványosságait mutatja be. A film az európai régió díjával távozott Kolumbiából. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoKutyabarátság: egy hétig őrizte bajba jutott társát az ebhttp://www.life.hu/news/20150921-egy-kutya-egy-hetig-orizte-bajba-jutott-tarsat.htmlAz egész világot bejárta már annak a két kutyának a története, akikre egy hét távollét után találtak rá az állatvédők.NewsThinkstockOsvárt Andreát beszippantotta a közösségi közlekedés http://www.life.hu/sztarok/20150922-osvart-andit-beszippantotta-a-bkk-kisfilmet-forgatott-egy-macival.htmlOsvárt Andrea nem csak színésznőként jeleskedik, produkciós cége készítette el a BKK legújabb reklámfilmjét. A megbízása pedig nem csak ennyiből állt, hamarosan újabb filmeket jegyezhet. TV + Sztárok--Vége! Bebe elárulta, miért hagyja ott tizenöt év után a Back II Blacket http://www.life.hu/sztarok/20150923-bebe-magyar-enekes-elarulta-hogy-miert-hagyja-ott-tizenot-ev-utan-a-back-ii-blacket.htmlA napokban kiderült, hogy Ambrus Zoltán elhagyja az Irigy Hónaljmirigyet, most pedig úgy tűnik, egy másik magyar sztár is hasonló döntést hozott. Bebe ugyanis a jövőben szólóban szeretné megállni a helyét, kipróbálva teljesen más zenei stílust is. A zenekar érthetően nem örül az énekes döntésének. És persze a rajongók sem...TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.