Lábak nélkül is dögös ez a bikinimodell - Fotók!

Forrás: Instagram/ Kanya Sesser -
modell szexi dögös paralimpia fürdőruha életvidám láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs szüksége lábakra, hogy szexinek érezzek magát a 23 éves lány, aki modellként gyönyörű, a hétköznapokban pedig nagyon vagány csaj.

„Sportruhás fotózásokkal kezdtem, de ahogy idősödtem, először jöttek a fürdőruhás, majd a fehérneműs felvételek. Szépen mutatják a képek a fejlődésemet, ahogy változtam, és azt, hogy nincs szükségem lábakra, ahhoz, hogy szexisnek érezzem magam” – mesélte a mindig életvidám Kanya, aki a modellkedés mellett komolyan sportol is, ugyanis a 2018-as paralimpiára készül.

Forrás: Instagram/ Kanya Sesser

Kanya egyáltalán nem érzi elveszettnek magát másságát miatt, éppen, hogy előnyt kovácsol belőle. „Más vagyok, és ez szexi. Élvezem, hogy pénzt kereshetek ezzel, amit szeretek, hogy megmutathatom az embereknek, milyen sokféle a szépség, ezeken a képeken keresztül láthatják, hogy milyen erős tud lenni valaki” – mondta a lány, akinek kedvenc hobbija a gördeszkázás.

Forrás: Instagram/ Kanya Sesser

A fiatal lánynak egyébként komolya párkapcsolata van, Briannel egy fotózáson ismerkedtek meg, ahol a fiút teljesen lenyűgözte Kanya életvidám természete. „Brian bámulatos, mindenben támogat, amihez hozzákezdek. Ő a legnagyobb rajongóm” – újságolta a lány, akiről még több fotót itt találsz.

Forrás: Instagram/ Kanya Sesser
Erotikus fotókon pózol a modell, Adriana Limahttp://www.life.hu/trend/20150923-adriana-lima-modell-marc-jacobs-parfum-kampanyaban-szerepel.htmlA gyönyörű modell a divattervező, Marc Jacobs új parfümjének kampányában szerepel. Trend--Sminkben és bongyori hajjal felismerhetetlen lett Rumer Willishttp://www.life.hu/trend/20150922-rumer-willis-a-chicago-cimu-darabban-debutalt-a-broadwayn.htmlAlig ismertük fel Demi Moore és Bruce Willis legnagyobb lányát, aki teljes sminkben és bongyori hajjal lőtt szelfit. Trend--Hét hónapos terhesen is vadmacska akar lenni Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20150922-kim-kardashian-het-honapos-terhesen-is-vadmacska-akar-lenni.htmlMár a hetedik hónapba jár, de ruhatára most sem igazán kismamás – még mindig a domina- és vadmacskaszerkókat erőlteti a celebnő. Trend--Imádom a farmerom! Így viselik kedvenc nadrágjukat a stílusikonokhttp://www.life.hu/trend/20150921-vilagsztarok-is-imadjak-a-famert-igy-viselik-ok.htmlKétség sem férhet ahhoz, hogy a farmer az a ruhadarab, ami szinte minden ember szekrényében ott van. Klasszikus, mindenhol bevethető, praktikus és divatos, csak a megfelelő fazont kell megtalálni. A sztárok is előszeretettel viselik kedvenc darabjaikat néha a vörös szőnyegen, de főképp a hétköznapokban - most megmutatjuk, mivel kombinálják farmerjaikat a legstílusosabb csillagok. Trend--Ejha! Jön a menstruáló Barbie baba http://www.life.hu/trend/20150923-menstrualo-barbie-baba-kerul-polcokra-mellyel-a-kislanyoknak-akarnak-segiteni.htmlA pattanásos és narancsbőrös baba után most egy újabb elképesztő játék kerül a boltok polcaira, mellyel a gyártók a kislányoknak szeretnének segíteni. TrendOrigoRá sem lehet ismerni! Megöregedett Colin Firthhttp://www.life.hu/trend/20150923-colin-firth-brit-szinesz-megoregedett-es-alig-lehet-raismerni.htmlNem kíméli az idő vasfoga a brit sármőrt sem, aki a minap londoni divathét egyik partiján tette tiszteletét. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.