Nincs szüksége lábakra, hogy szexinek érezzek magát a 23 éves lány, aki modellként gyönyörű, a hétköznapokban pedig nagyon vagány csaj.

„Sportruhás fotózásokkal kezdtem, de ahogy idősödtem, először jöttek a fürdőruhás, majd a fehérneműs felvételek. Szépen mutatják a képek a fejlődésemet, ahogy változtam, és azt, hogy nincs szükségem lábakra, ahhoz, hogy szexisnek érezzem magam” – mesélte a mindig életvidám Kanya, aki a modellkedés mellett komolyan sportol is, ugyanis a 2018-as paralimpiára készül.

Forrás: Instagram/ Kanya Sesser

Kanya egyáltalán nem érzi elveszettnek magát másságát miatt, éppen, hogy előnyt kovácsol belőle. „Más vagyok, és ez szexi. Élvezem, hogy pénzt kereshetek ezzel, amit szeretek, hogy megmutathatom az embereknek, milyen sokféle a szépség, ezeken a képeken keresztül láthatják, hogy milyen erős tud lenni valaki” – mondta a lány, akinek kedvenc hobbija a gördeszkázás.

Forrás: Instagram/ Kanya Sesser

A fiatal lánynak egyébként komolya párkapcsolata van, Briannel egy fotózáson ismerkedtek meg, ahol a fiút teljesen lenyűgözte Kanya életvidám természete. „Brian bámulatos, mindenben támogat, amihez hozzákezdek. Ő a legnagyobb rajongóm” – újságolta a lány, akiről még több fotót itt találsz.

Forrás: Instagram/ Kanya Sesser