Az ősz a szüret, a színes levelek és a gyönyörű dekorációk időszaka - ne várj te sem tovább, dekoráld ki otthonod néhány, évszakhoz illő dísszel. Ha gyerkőc is van a családban, akkor tökéletes hétvégi program lehet mindannyiótoknak. Mutatjuk a mi kedvenc ötleteinket.

Levélkoszorú

Az egyik legegyszerűbb őszi dekorációk egyike, nincs másra szükséged, mint színes falevelekre és egy hungarocell vagy habszivacs koszorúalapra. Ha tovább szeretnéd díszíteni koszorúdat, szurkálhatsz bele különféle őszi terméseket is.

Forrás: flowmer.com

Tökdíszek

Bár a halloween még odébb van, a töknek már most is szezonja van, így hát bátran dekorálhatod vele otthonodat. A tökdekorációk egyik legegyszerűbb formája, ha a bejárati ajtó mellé, vagy a lakás különböző pontjaira apróbb és nagyobbacska tököket helyezel el egy kupacba. Használhatsz dísztököket és sütőtököt egyaránt, amiket aztán akár meg is süthetsz.  

Forrás: homeditorial.com

Termésdekor

Makk-, gesztenye-, mogyorógyűjtésre fel! Nagyon mutatós tud lenni, ha egy hosszú üvegvázát megtöltesz velük, majd egy arany, narancs vagy esetleg barna színű szalaggal átkötöd. Tökéletes őszi asztaldísz!

Forrás: digsdigs.com

Bőségszaru

Magát a szarut különböző hobbiboltokban könnyedén beszerezheted, a töltelék pedig igazából a fantáziádra van bízva. Az ínycsiklandó őszi gyümölcsöktől kezdve a különböző terméseken át a színes falevelekig szinte bármivel megtöltheted.

Forrás: hqworld.net

Ágas-bogas

Az őszi faágak is nagyon mutatósak tudnak lenni. Egy ilyen dekoráció elkészítése sem nagy ördöngősség: gyűjts össze néhány ágacskát, és ízlésed szerint helyezd el őket akár egy átlátszó vázába, akár egy virágcserépbe némi földdel. Extra díszítésként szórhatsz melléjük különböző terméseket is.

Forrás: turtlesandtails.blogspot.ca