Csodaszép őszi dekorációk, egyszerűen

mogyoró gesztenye dísz otthon olcsó tök koszorú makk évszak csináld magad dekoráció ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ősz a szüret, a színes levelek és a gyönyörű dekorációk időszaka - ne várj te sem tovább, dekoráld ki otthonod néhány, évszakhoz illő dísszel. Ha gyerkőc is van a családban, akkor tökéletes hétvégi program lehet mindannyiótoknak. Mutatjuk a mi kedvenc ötleteinket.

Levélkoszorú

Az egyik legegyszerűbb őszi dekorációk egyike, nincs másra szükséged, mint színes falevelekre és egy hungarocell vagy habszivacs koszorúalapra. Ha tovább szeretnéd díszíteni koszorúdat, szurkálhatsz bele különféle őszi terméseket is.

Forrás: flowmer.com

Tökdíszek

Bár a halloween még odébb van, a töknek már most is szezonja van, így hát bátran dekorálhatod vele otthonodat. A tökdekorációk egyik legegyszerűbb formája, ha a bejárati ajtó mellé, vagy a lakás különböző pontjaira apróbb és nagyobbacska tököket helyezel el egy kupacba. Használhatsz dísztököket és sütőtököt egyaránt, amiket aztán akár meg is süthetsz.

Forrás: homeditorial.com

Termésdekor

Makk-, gesztenye-, mogyorógyűjtésre fel! Nagyon mutatós tud lenni, ha egy hosszú üvegvázát megtöltesz velük, majd egy arany, narancs vagy esetleg barna színű szalaggal átkötöd. Tökéletes őszi asztaldísz!

Forrás: digsdigs.com

Bőségszaru

Magát a szarut különböző hobbiboltokban könnyedén beszerezheted, a töltelék pedig igazából a fantáziádra van bízva. Az ínycsiklandó őszi gyümölcsöktől kezdve a különböző terméseken át a színes falevelekig szinte bármivel megtöltheted.

Forrás: hqworld.net

Ágas-bogas

Az őszi faágak is nagyon mutatósak tudnak lenni. Egy ilyen dekoráció elkészítése sem nagy ördöngősség: gyűjts össze néhány ágacskát, és ízlésed szerint helyezd el őket akár egy átlátszó vázába, akár egy virágcserépbe némi földdel. Extra díszítésként szórhatsz melléjük különböző terméseket is.

Forrás: turtlesandtails.blogspot.ca
Élj úgy, mint Bree Van de Kamp! - Inspirálódj kedvenc sorozataidbólhttp://www.life.hu/otthon/20150923-hires-sorozatok-enteriorjei-inspiracio.htmlAzt már egy korábbi cikkünkben elárultuk, hogy melyik nagysikerű mozifilmből érdemes inspirálódnod, ha lakásod átrendezésére adod a fejed. Most egy lépéssel tovább megyünk, hiszen nem csak mozivásznon találkozhatunk szemet gyönyörködtető, esetleg meghökkentő enteriőrökkel - a kedvenc sorozataidra kattintva is bátran elleshetsz egy-két trükköt. Otthon--A szőnyegvásárlás alapszabályaihttp://www.life.hu/otthon/20150922-igy-vasarolj-szonyeget-otthonodba-szabalyok-tanacsok.htmlA szőnyeg a szobánk egyik leghangsúlyosabb textilje, segítségével otthonunkban meleg, családias légkört tudunk teremteni - már ha nem baltázzuk el a szőnyegválasztást! Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat az aranyszabályokat, amikre a tökéletes "talpalávaló" kiválasztásakor érdemes odafigyelned. Otthon--Köszöntünk a jövőben - A high tech lakberendezés alapjaihttp://www.life.hu/otthon/20150922-a-high-tech-lakberendezesi-stilus-jellemzoi.htmlIzgalmas, néha-néha megdöbbentő, sőt egyesek szerint rideg és személytelen - ilyen a high tech lakberendezés, az ízig-vérig 21. századi stílus. Olvass tovább, és megtudhatod, hogyan bújtathatod otthonodat ultramodern high tech köntösbe. Otthon--Íme, 2016 tavaszának színei - Használd őket bátran egész évben!http://www.life.hu/otthon/20150918-a-pantone-intezet-2016-tavaszanak-szinei-igy-hasznald-a-lakberendezesben.htmlA Pantone Intézet a New York-i divathéten bemutatott kollekciók alapján már ki is adta az első előrejelzését a jövő év tavaszának színeire vonatkozólag. Vibráló, vidám, különleges árnyalatokat választottak ki, amikre kár lenne még fél évet várni... Mutatjuk, hogyan használhatod őket már most is az otthonodban! OtthonOrigoEzekben a konyhákban az egész család jól érezheti magáthttp://www.life.hu/otthon/20150915-gyerekbarat-csaladi-konyhak-es-ebedlok-inspiracio.htmlFőzni, sütni, beszélgetni, segíteni a gyerkőcnek a háziban - egy igazán gyerekbarát konyhában mindezt szimultán el tudod végezni! Az alábbiakban összegyüjtöttük a mi kedvenc konyháinkat, ha elnyerte valamelyik a tetszésedet, inspirálódj belőlük bátran!Otthon--Ezerarcú krizantémhttp://www.life.hu/otthon/20150916-balkongaz-blog-az-ezerarcu-krizantem.htmlRossz hír: menthetetlenül beköszönt az ősz, lassan az első jeleit bizony fel lehet fedezni. Rövidülnek a nappalok, tehát hamarabb jön a gyerek haza a játszóról, jobb filmeket adnak a tv-ben (amiket persze nem tudsz megnézni, mert dolgozol, vagy mivel esik, a gyerek ki se ment a játszóra, így esélyed sem volt), meg kell venni már tényleg azokat a rohadmányos tanszereket is... Sőt, bimbós a krizantém, az első korai virágai ki is nyíltak.OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.