A hollywoodi sztárok mocskos kis hálószobatitkai

Forrás: Maxim Magazine -
hálószoba Hollywood bútor Matt LeBlanc Jon Voight
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkinek vannak kedvenc bútordarabjai, esetleg évek óta őrizgetett kacatjai, amiktől – bármennyire is ütött-kopottak – egyszerűen nem lehet megválni. Nos, így vannak ezzel a hollywoodi sztárok is! Most azonban lehull a lepel, kiderítettük, mi mindent rejtegetnek hálószobájuk mélyén.

Matt LeBlanc

"A nap legnagyobb részét a hálószobámban töltöm, több mint nyolc órát. Van a falon egy fotó a lányomról, rólam, meg a lovainkról, ez az egyik kedvenc emlékem. De van egy másik fotó is, amit én készítettem egy ködös napon a kaliforniai sziklás partszakaszról. Éppen napnyugta volt, csodálatosak a színek, ez is eléggé a szívemhez nőtt."

Forrás: AFP/Jason Merritt

Jaime Pressly

"A hálószobámból nyílik egy aprócska erkély, nekem ez a kedvenc helyem. Bár ez a legkisebb helyiség a házunkban, mégis talán itt töljük a legtöbb időt."

Forrás: Maxim Magazine

Jon Voight

"Most rakattam le új padlót a hálószobámban, per pillanat ezért rajongok a legjobban. Igaz csak egy egyszerű fehér fapadló, mégis csodaszép, minden alkalommal amikor rálépek, büszkeség tölt el."

Forrás: AFP/Ethan Miller

Angela Kinsey

"Van egy kényelmes kis hintaszék a hálószobámban, amit korábban a kislányom ringatására használtunk főleg. Bár a gyermekem már kinőtt abból a korból, hogy ringassam, a hintaszék továbbra is jó szolgálatot tesz. Rendkívül hangulatos és komfortos is egyben."

Forrás: AFP/Tommaso Boddi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.