Mindenkinek vannak kedvenc bútordarabjai, esetleg évek óta őrizgetett kacatjai, amiktől – bármennyire is ütött-kopottak – egyszerűen nem lehet megválni. Nos, így vannak ezzel a hollywoodi sztárok is! Most azonban lehull a lepel, kiderítettük, mi mindent rejtegetnek hálószobájuk mélyén.

Matt LeBlanc

"A nap legnagyobb részét a hálószobámban töltöm, több mint nyolc órát. Van a falon egy fotó a lányomról, rólam, meg a lovainkról, ez az egyik kedvenc emlékem. De van egy másik fotó is, amit én készítettem egy ködös napon a kaliforniai sziklás partszakaszról. Éppen napnyugta volt, csodálatosak a színek, ez is eléggé a szívemhez nőtt."

Forrás: AFP/Jason Merritt

Jaime Pressly

"A hálószobámból nyílik egy aprócska erkély, nekem ez a kedvenc helyem. Bár ez a legkisebb helyiség a házunkban, mégis talán itt töljük a legtöbb időt." 

Forrás: Maxim Magazine

Jon Voight

"Most rakattam le új padlót a hálószobámban, per pillanat ezért rajongok a legjobban. Igaz csak egy egyszerű fehér fapadló, mégis csodaszép, minden alkalommal amikor rálépek, büszkeség tölt el." 

Forrás: AFP/Ethan Miller

Angela Kinsey

"Van egy kényelmes kis hintaszék a hálószobámban, amit korábban a kislányom ringatására használtunk főleg. Bár a gyermekem már kinőtt abból a korból, hogy ringassam, a hintaszék továbbra is jó szolgálatot tesz. Rendkívül hangulatos és komfortos is egyben." 

Forrás: AFP/Tommaso Boddi