Muszlim modellt alkalmazott legújabb kampányában a híres divatcég

Forrás: H&M -
fashion week modell kampány hidzsáb kirekesztés plakát muszlim
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves Mariah Idrissi az első nő, aki hidzsábbal szerepel divatkampányban. A muszlim lány szerint a hozzá hasonlókat kirekesztik a divat világából.

A világhírű divatmárka legújabb kampányában szerepel a fiatal lány, akinek pakisztáni és marokkói gyökerei vannak. Mariah sokáig gondolkodott a felkérésen, de miután szülei áldását adták rá, kiállt a számára fontos célért: a divatból se legyenek kirekesztve a vallásuk miatt hidzsábot viselő nők.

Forrás: H&M

A fotózás szabályait előre lefektették: a lánynak a nyaka sem látszódhatott ki, és férfiak nem érhettek hozzá.

Tóth Gabi mellbedobással készül a Sztárban sztár adásárahttp://www.life.hu/trend/20150927-toth-gabi-mellbedobassal-keszul-a-sztarban-sztar-adasara.htmlCsodás sminkben várja Tóth Gabi, hogy elkezdődjön a sztárok ma esti zenés összecsapása, a Sztárban sztár.Trend--Fékezhetetlen vendégek, bőrig ázott menyasszony - így kezeld a tipikus esküvői drámákathttp://www.life.hu/trend/20150925-10-eskuvoi-drama-es-kezelesuk-toth-mihaly-ceremoniamester-tippjei.htmlMinden esküvőn vannak pillanatok, amiket megelőzni képtelenség, így marad, hogy megőrülsz, vagy túlteszed magad rajta. Tóth Mihály ceremóniamester elárulta, mi a 10 legtipikusabb esküvői dráma, és hogyan érdemes őket kezelni. Trend--Gwyneth Paltrow 43 évesen is bomba nő - 10 kedvenc szettünk a világsztártólhttp://www.life.hu/trend/20150925-gwyneth-paltrow-szuletesnapos10-szep-szett-a-voros-szonyegrol.htmlMa 43 éves a nő, aki olyan pasikat tudhatott magáénak, mint Brad Pitt, Ben Affleck és Chris Martin. Gwyneth Paltrow-t nem imádja egész Amerika, sokszor valóban bosszantó, ahogy hozzááll a világ dolgaihoz. Ahhoz azonban kétség sem férhet, hogy van stílusa - íme, 10 szett, amelyben imádtuk őt a vörös szőnyegen! TrendAFPUpsz! Így fest Dannii Minouge smink nélkül, szőke fürtökkelhttp://www.life.hu/trend/20150926-igy-fest-dannii-minouge-smink-nelkul-szokere-festett-hajjal.htmlA gyönyörű Dannii Minouge a következő X-Factor szériára készül. TrendOrigoBugyiban köszöntötte fel magát szülinapján Serena Williamshttp://www.life.hu/trend/20150926-a-34-eves-serena-williams-tukros-szelfit-lott-magarol-szulinapjan.htmlBoldog születésnapot Serena Williams! TrendOrigoÚj külsővel vadít a fitneszbajnok Németh Dorottyahttp://www.life.hu/trend/20150926-rovidre-vagatta-hajat-nemeth-dorottya-fitneszbajnok-csinos-lett.htmlA fitneszbajnok eddig is csinos volt, ám új hajával még inkább az lett. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.