A kis Ireland Baldwin immár gyönyörű, felnőtt nő lett, akinek nincs ellenére áttetsző ruhában pózolni két szintén alig-ruhába öltözött férfi mellett. Így kell ezt.

Ireland Baldwin igazi mázlistának született. Nem elég, hogy két világhírű színész gyermekeként látta meg a napvilágot, hanem legnagyobb szerencséjére még csodás géneket is örökölt tőlük.

Forrás: Instagram/Ireland Baldwin

Kim Basinger és Alec Baldwin szeme fénye, aki mostanában modellként igyekszik bizonyítani tehetségét, ezúttal két igen szemrevaló férfiú kedvéért pózolt áttetsző ruhába bújva. 

Minek érjem be eggyel, ha kettő is az enyém lehet? – jegyezte meg viccesen a fotó alatt a sztárcsemete. Hogy a kép pontosan milyen divatanyaghoz készült, arról egyelőre nincs hír, de valószínűsíthető, hogy nemsokára viszontlátjuk.

Felfelé tör a legújabb sztárcsemete-generáció
Ismét felcseperedett egy fantasztikus génállománnyal bíró és híres-neves felmenőkkel büszkélkedő sztárcsemete-generáció, akik gazdagok, szépek, és pontosan tudják, hol és hogyan kaparják ki maguknak azt a bizonyos gesztenyét. Jöjjenek hát itt a Schwarzenegger, Jagger és Baldwin leszármazottak.