Élő adásban mutatta meg valódi arcát Tyra Banks és Chrissy Teigen

Tyra Banks Chrissy Teigen smink valóság élő adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy bátorságra vall, amikor hollywoodi celebnők smink nélkül vállalják az arcukat, ezért csak gratulálni tudunk Tyra Banks ötletéhez, aki show-műsorában kérte meg vendégeit: váljanak meg a sminktől.

A modell nemrég egyébként Instagram-oldalán is megmutatta valódi arcát, de ezúttal élő adásban is vállalta, hogy letörli magáról a festéket.

Forrás: Youtube, AFP

Forrás: Youtube, AFP

A vállalkozáshoz a férje pucér fenekét kiposztoló Chrissy Teigen is csatlakozott, amin annyira nem is lepődtünk meg, hiszen ő korábban is kifejtette, hogy ő bizony valódi nő, akinek még striái is vannak.

50 év után átadja a cége vezetését Ralph Laurenhttp://www.life.hu/trend/20150930-ralph-lauren-50-ev-utan-atadja-a-cege-vezeteset.html50 év után lemondott a saját nevét viselő divatcég vezetéséről az alapító, Ralph Lauren. A 76 éves üzletember azonban csak a vezérigazgatói posztról mondott le, a ruhákat továbbra is ő tervezi majd – írja az Origo. Trend--Pamela Anderson lett a világhírű férfimagazin legidősebb címlaplányahttp://www.life.hu/trend/20150930-pamela-anderson-lett-a-vilaghiru-ferfimagazin-az-fhm-legidosebb-cimlaplanya.htmlA Baywatch egykori sztárja már 25 éve van a showbizniszben, és ez idő alatt számtalan magazin címlapján szerepelt. A mostani fotózás azonban a sokat megélt színésznő számára is nagyon különleges volt. Trend--Micsoda átváltozás! Szabó Zsófiból dögös dívát varázsoltakhttp://www.life.hu/trend/20150930-szabo-zsofi-szineszno-az-rtl-klub-sztarja-kivirult-a-szerelemtol-es-dogos-diva-lett.htmlA színésznő kivirult új szereleme mellett, láthatóan úszik a boldogságban, ráadásul tökéletes külsővel csillog-villog, akár egy világsztár. Trend--Katalin hercegné már meg is bánta új frizurájáthttp://www.life.hu/trend/20150930-katalin-hercegne-megbanta-hogy-uj-frizurat-vagatott-maganak.htmlTúl hirtelen döntött a frizuraváltás mellett a hercegné, aki azóta már sajnálja, hogy frufrut vágatott magának. Trend--Ecset, a smink lételeme - kisokos nem csak kezdőknekhttp://www.life.hu/trend/20150928-larion-oscar-sminkmester-ecsetkisokos.htmlSokan túl kevés figyelmet szentelnek a megfelelő sminkecseteknek, pedig ha tudod, mikor mit kell használni, könnyebben tudsz szép sminket készíteni. Lássuk, mikor mit javasol Larion Oscar sminkmester!TrendThinkstockCímlapon meztelenkedik Demi Lovato - Forró fotó!http://www.life.hu/trend/20150930-demi-lovato-enekesno-felmeztelenul-pozol-a-complex-magazin-cimlapjan.htmlA gyereksztárból lett világhírű énekesnő a Complex magazin kedvéért vállalt be néhány nagyon merész képet. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.