Chrissy Teigen comb John Legend stria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyetlen perc alatt lett nők millióinak szimpatikus John Legend felesége, Chrissy Teigen. A gyönyörű modell egy fotóval bizonyította be, ő sem tökéletes. Azaz éppen hogy pont így tökéletes. 

Chrissyről a 2015-ös Oscar-díj átadásakor láttunk egy nagyon vicces fotót, de a világ legszexibb fűnyírását is ő mutatta meg nekünk.

Ezúttal törökülésben ülve fotózta le a combjait, és büszkén vállalta, hogy neki is vannak striái, ahogy a legtöbb nőnek. Mi csak annyit tudunk hozzáfűzni Mrs. Legend képéhez, hogy Chrissy forever! Persze nem tudunk szó nélkül elmenni a sztárpár cuki, Pippa nevű kutyája mellett sem.

Forrás: Instagram/ Chrissy Teigen

Korábban két amerikai nő indított Instagram-kampányt, ami arról szólt, hogy senki ne szégyellje a csíkokat a bőrén.

Ez nagyon zsír! Egészséges étterem nyílik kutyáknak http://www.life.hu/ez-zsir/20150408-kutyaknak-nyilik-egeszseges-etterem-londonban.html Ötfogásos, magas tápanyagtartalmú menü kerül a hamarosan nyíló londoni étterem étlapjára. Mi ebben a különleges? A vendégek kizárólag négylábúak lesznek. Ez Zsír! Thinkstock Nem mindegy, hová ülsz az étteremben! http://www.life.hu/ez-zsir/20150407-helyek-ahol-erdemes-ulni-az-etteremben.html Néhány hasznos tipp segítségével elérhető, hogy ne csak otthon, hanem az éttermekben is egészségesen és tudatosan étkezhessünk. Ez Zsír! Thinkstock Helló, Mark Wahlberg dagadó karizmai! http://www.life.hu/ez-zsir/20150330-mark-wahlberg-izmosra-gyurta-magat.html Mark Wahlberg eddig sem nézett ki rosszul, de most aztán igazán atomszexire gyúrta magát. Izompacsirtaként sétált az utcán - megvillantva bicepszét. Ez Zsír! Northfoto Nagyobb bugyiban áll színpadra Sarka Kata, mint a többi versenyző http://www.life.hu/ez-zsir/20150326-sarka-kata-fitneszversenyen-indul-nem-mutat-sokat-a-fenekebol.html Sarka Kata hamarosan egy fitneszversenyen áll a színpadra. De mégis milyen ruhában? Egy biztos: nem fog sokat mutatni a fenekéből. Ez Zsír! -- 4 szokás, amitől lógni fog a melled http://www.life.hu/ez-zsir/20150320-szokasok-amik-logo-melleket-okoznak.html Rossz híreink vannak. Sajnos sok olyan szokás okozhatja a mellek megereszkedését, amire rémálmainkban sem gondolnánk. Eláruljuk, mik ezek! Ez Zsír! Thinkstock Micsoda?! Egy pohár bor kiválthat egy edzést http://www.life.hu/ez-zsir/20150323-sok-jotekony-hatasa-van-a-vorosbornak-peldaul-a-szivmukodes-javul.html Ezt nem fogod elhinni! Egy pohár bor ugyanazt a hatást érheti el, mint egy óra edzés a konditeremben. Azért nem arra biztatunk, hogy dobd a súlyok emelgetését, de érdemes elolvasnod, mire jöttek rá a kanadai tudósok. Ez Zsír! Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.