Egy kis veszteséggel, de elkelt a Mission: Impossible filmek sztárjának hollywoodi otthona. Íme, egy kis ízelítő abból, pontosan hol is élte mindennapjait Tom Cruise.

Tom Cruise 2005-ben vásárolta meg a körülbelül 2 hektáros földterületet az ingatlannal a pazar Hollywood Hillsen nagyjából 13 millió dollárért, amelyet végül a napokban 11,4 millióért adott tovább az új tulajdonosának - írja a Variety magazin.

A kíváncsi tekintetek elől kerítés és magas fák védik a villátForrás: Northfoto

Egyes feltételezések szerint a sztár egyfajta találkozóhelynek szánta a birtokot a szcientológia hívei számára. Akár így volt, akár nem, Katie Holmes exférjének remek ízlését dícséri az európai stílusú villa, amelyen belül három teljeskörűen felszerelt lakosztály biztosítja a lakók teljes körű kényelmét.

Tom Cruise a jelek szerint kedveli a fából készült burkolatokat és bútorokat isForrás: Northfoto

A vendégségbe érkezőknek egy 4 hálószobás vendégház biztosítja szálláshelyüket. A birtokhoz tartozik továbbá egy medence, egy teniszpálya, egy játszótér, a kellemes környezetről pedig a tavak, az őket átszelő hidak és a teraszok gondoskodnak.

Tom Cruise coloradói otthonát láttad már?
Korábban itt élt együtt a gyönyörű Nicole Kidmannel, majd később itt nevelték együtt egykori feleségével, Katie Holmes-szal kislányukat Surit. Kattints ide Tom Cruise nagyon pazar, nemrég eladóvá vált coloradói luxusotthonáért!