Érdekes dolgok derültek ki abból az anya-lánya interjúból, amelyet a 49 éves szupermodell adott lányának, Kaia Gerbernek, és amelyben nem csupán Cindy Crawford beszélt.

Híres szülők ide vagy oda, minden gyerek érezheti magát kínosan az ősei miatt. Így van ezzel Cindy Crawford 14 éves lánya is.

Cindy lányával, Kaiával és fiával Presley-velForrás: Vogue/ Carter Smith

Kaia Gerber, akinek minden adott ahhoz, hogy híres mamája nyomdokaiba léphessen, a The Thick magazin kedvéért ült le beszélgetni anyukájával egy interjú erejéig, amelyből kiderült, mi az, amivel egy perc alatt ki tudja akasztani Cindy a lányát. Tudom, mennyire zavar, ha túl sok hashtaget használok a képeimnél – jegyezte meg a 49 éves szupermodell, aki szerint míg lánya és fia, Presley felelősségteljesen és jól használják a közösségi média platformjait, addig neki még sok tanulnivalója van ezzel kapcsolatban. Egy dolgot azonban még Kaia is meg tudott erősíteni az interjú során:  Megnyugtató tudni, hogy még Cindy Crawford sem néz ki úgy reggelente, mint Cindy Crawford. 

A topmodell nemrég először szólalt meg ellopott, retusálatlan képei kapcsán, amelyek annak idején hatalmas port kavartak – kattints ide értük!