Légzésvédő maszkban szelfizett Hosszú Katinka Szingapúrban

Szingapúr szelfi szmog Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az úszónó a Facebookjára töltötte fel a fotót. 

"Sajnos elmaradnak a ma délutáni döntők, itt Szingapúrban! A PSI érték 200 körül van, az indonézai erdő tüzek miatt, ami nagyon egészségtelen, így FINA döntése alapján nincs ma verseny. Holnap remélhetőleg már jobb lesz a levegő!" - írta.

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka
"Könnyebb a terhelést elviselni, ha tudatos életet él az ember!" - interjú Román Sándor táncművésszelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151002-roman-sandor-tancmuvesz-koreografus-igy-hozza-magat-csucsformaba.htmlKőkemény diéta, rengeteg mozgás, kötelező pihenés – mi kell ahhoz, hogy egy világhírű táncos túl az ötvenen is remek formában legyen? Román Sándor koreográfus, táncművész különleges produkcióra készül társulatával október első hétvégéjén, ő maga pedig három hónapja dolgozik azon, hogy tíz évvel ezelőtti formájában léphessen színpadra. Mozgásról, étkezésről, nehézségekről és kikapcsolódásról faggattuk a zseniális művészt. Ez Zsír!--Jamie Oliver utánajárt, hogyan élhetünk 100 évig - hihetünk neki?http://www.life.hu/ez-zsir/20150930-jamie-oliver-utanajart-hogyan-elhetunk-szaz-evig.htmlJamie Oliver már eddig is sokat tett az emberek egészségéért, hiszen rengeteget kampányolt annak érdekében, hogy Anglia iskoláiban minél vitamindúsabb ételekhez juthassanak a diákok. Nemrégiben pedig azzal állt elő, hogy összeszedte azt a 14 alapélelmiszert, amelynek minden konyhában ott kell lennie, ezek fogyasztásával ugyanis az sem válik lehetetlenné, hogy akár száz évig is eléljünk. Ez Zsír!ThinkstockMegnyílt Budapest első buszmegálló tornatermehttp://www.life.hu/ez-zsir/20151002-budapest-otodik-keruleteben-megnyilt-budapest-elso-buszmegallo-tornaterme.htmlMinden percet ki lehet használni egy kis mozgásra, még azt is, amit a buszra várva töltünk. Egy fantasztikus kezdeményezésnek köszönhetően, ez most bárkinek megadatik. Ez Zsír!--Megmutatta új testét a korábban 160 kilós nő, akinek 8 órás műtéttel operálták le a bőréthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151002-simone-anderson-megmutatta-uj-testet-boreltavolito-mutete-utan.htmlNemrég adtunk hírt a 24 éves Simone Andersonról, aki 11 hónap alatt 83 kilót fogyott. A lány drasztikus fogyása után már a bőreltávolító műtéten is túl van, most pedig megmutatta új testét. Ez Zsír!--Béres Alexandra: „Csak akkor lehetünk boldogok, ha saját magunk küzdünk meg a boldogságunkért"http://www.life.hu/ez-zsir/20151001-csaladi-egeszsegtippek-beres-alexandratol.htmlA kétgyermekes fitneszkirálynő vallja, hogy egészséges életmódot a mindennapok harmonikus, egyensúlyi kialakításával érhetünk el. Mind az étkezés, mind a mozgás terén fontos a rendszeresség, a kilengéseket és túlzásokat kerülve az egyensúlyi állapot. Helyes táplálkozással és rendszeres edzéssel óriási erőt nyerhetünk és hihetetlenül jól fogjuk érezni magunkat a bőrünkben, az ősz beköszöntével is! Ez Zsír!--Fokozatosság az edzésben - Katus Attila tippjeihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150928-fokozatossag-az-edzesben-katus-attila-tippjei.htmlRendszeresen edzel? Jó, ha tudod, mindig van mit tanulni arról, hogyan érdemes felépíteni a napi mozgást! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.