Divatot teremtett a Grease - Íme, kedvenc szettjeink az imádott musicalből

Pomádé fashion week Grease stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki nem emlékezne Danny Zuko bőrdzsekijére, Sandra Dee szexi vállaira és eszméletlen combjaira az utolsó képkockából, vagy az imádnivaló táncversenyes ruhákra a Grease című filmből? Nosztalgiázz velünk kicsit - megmutatjuk, melyek a mi kedvenc szettjeink minden idők egyik legsikeresebb musicaljéből!

A filmet 1978-ban kezdték játszani a mozik, maga a cselekmény az 50-es években, egészen pontosan 1959-ben játszódik. A történetet valószínűleg senkinek sem kell bemutatni: két fiatal egymásba szeret a tengerparton, később pedig kiderül, hogy egy középiskolába járnak. A fiú a suli legmenőbbje, a lány az a kardigános-szoknyás típus, ám mint jól tudjuk, ez a film végére megváltozik....És most jöhetnek is a szettek!

Imádjuk a Grease-t!

Ezt a filmet nem lehet elégszer megnézni, és ezzel már így vagyunk évtizedek óta! Itt nemrég összeszedtük kedvenc jeleneteinket, itt pedig arról írtunk, melyik magyar énekes formálja meg hamarosan a színpadon Danny Zukót.

A feltűzött haj abszolút fénykorát élte akkoriban.

Forrás: Facebook/Grease

Csak úgy, mint a bomberdzsekik.

Forrás: Facebook/Grease

Hatalmas divat volt a gallér is.

Forrás: Facebook/Grease

Olyannyira, hogy szoknyával is simán kombinálták a galléros pólókat.

Forrás: Facebook/Grease

Sandy szettje kicsit átdolgozva ma is megállná a helyét: a vörös rúzs, a szűk bőrnadrág és a vállat szabadon hagyó szettek még mindig népszerűek!

Forrás: Facebook/Grease

Nem beszélve az örök klasszikus bőrdzsekiről.

Forrás: Facebook/Grease

A könyök alatt felhajtott laza ing ma is az egyik legdivatosabb viselet.

Forrás: Facebook/Grease

Pörgős szoknya? Simán felvennénk!

Forrás: Facebook/Grease

Hamarosan nálunk is...

A Szurdi Miklós rendező munkájával megvalósuló musicalban feltűnik Vastag Csaba, Kiss Ramóna, Gesztesi Károly és Görgényi Fruzsina. Premier 2015. október 16-án lesz a SYMA Rendezvényközpont színpadán.
"Könnyebb a terhelést elviselni, ha tudatos életet él az ember!" - interjú Román Sándor táncművésszelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151002-roman-sandor-tancmuvesz-koreografus-igy-hozza-magat-csucsformaba.htmlKőkemény diéta, rengeteg mozgás, kötelező pihenés – mi kell ahhoz, hogy egy világhírű táncos túl az ötvenen is remek formában legyen? Román Sándor koreográfus, táncművész különleges produkcióra készül társulatával október első hétvégéjén, ő maga pedig három hónapja dolgozik azon, hogy tíz évvel ezelőtti formájában léphessen színpadra. Mozgásról, étkezésről, nehézségekről és kikapcsolódásról faggattuk a zseniális művészt. Ez Zsír!--A 10 legjobb idézet Marilyn Monroe-tólhttp://www.life.hu/kult/20150820-a-tiz-legjobb-idezet-marilyn-monroetol-szerelemrol-szeretetrol-penzrol-csillogasrol.htmlMarilyn Monroe, azaz Norma Jeane amerikai énekesnő, Golden Globe-díjas színésznő és szexszimbólum. Minden nő példaképe. Ezúttal összeszedtük nektek a 10 legjobb idézetet tőle. KultOrigoExkluzív interjú a Rudimentallalhttp://www.life.hu/kult/20150818-exkluziv-interju-a-rudimental-egyuttessel-a-szigeten.htmlExkluzív interjút adott a Life.hu-nak a világhírű Rudimental együttes. Kult--Szuper sminktrükk októberre - a kék az új fekete!http://www.life.hu/trend/20151005-szuper-sminktrukk-oktoberre-hodit-a-kek-szin-larion-oscar-sminkmester-trukkjei.htmlAz őszi divatheteken már megbizonyosodhattunk arról, hogy a következő szezon újragondolt varázslata a kékek különböző izgalmas árnyalataival egészül majd ki. Próbáld ki, legyél trendi fashionista már most! Trend--Emberhús, mint alapanyag? Vajon a kannibalizmus ártalmas az egészségre? (18+)http://www.life.hu/kult/20150803-emberhus-mint-alapanyag-vajon-a-kannibalizmus-artalmas-az-egeszsegre.htmlNem mindegy, hogy a szükség visz rá valakit arra, hogy emberhúst fogyasszon, vagy kedvtelésből, rituális szertartások keretei között történik mindez. Kannibálok mindig is voltak, sőt, napjainkban is előfordult néhány olyan eset, amikor férfiak, nők fogyasztották el embertársaikat. De mit tudunk valójában az emberhúsról? Ha a kultúránk, a vallásunk, a társadalmi normáink megengednék a fogyasztását, az vajon ártalmas lenne a testi- vagy akár mentális egészségünkre?KultOrigoJonas Kaufmann: "Ne vegye meg senki a lemezem"http://www.life.hu/kult/20150729-jonas-kaufmann-nemet-tenor-a-facebook-oldalan-tette-kozze-ezt-a-meglepo-uzenetet.htmlA világhírű német tenor olyat tett, mint előtt még senki, soha. Arra kéri rajongóit, ne vegyék meg a lemezét.KultAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.