A genetika csodákra képes - a ravasz kis géneknek hála az alábbi csodaszép asszonyok gyermekeikben szinte újjászülettek. Egy-egy kép láttán valószínűleg te is nehezen döntöd majd el, hogy a rajongott világsztár egyik fiatalkori képét látod-e, vagy saját klónját, azaz gyermekét.

Uma Thurman és Maya Hawke

Ethan Hawke és Uma Thurman tizenhét éves lánya, Maya bájos arcával és szőke fürtjeivel édesanyja természetes szépségét idézi. Bár a gyönyörű csemete mind ez idáig még nem lépett szülei nyomdokaiba, azaz komolyabb filmszerepeket nem tudhat maga mögött, divat- és kozmetikai bemutatókon, valamint díjátadókon elég gyakran részt vesz a szüleivel.

Forrás: AFP

Kim Basinger és Ireland Baldwin

Kim Basinger és Alec Baldwin 20 éves szeme fénye sem panaszkodhat, tökéletes géneket örökölt szüleitől. Szemrevaló külsejét pedig ügyesen kamatoztatja is, néhány éve ugyanis elindult a modellé válás rögös útján, két éve pedig alá is írta első valamirevaló szerződését.

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: AFP, Twitter/Hailie Scott
Szexi sztárapukák és gyönyörű lányaik

Az alma nem esik messze a fájától - így van ez a sztárcsemeték esetében is. Az alábbiakban összegyűjtöttünk öt olyan gyönyörű (vagy legalábbis karakteres) leányzót, akik le sem tagadhatnák híres és jóképű édesapjukat - íme, a Life.hu apa-lánya válogatása.

Vanessa Paradis és Lily-Rose Depp

Vanessa Paradis és Johnny Depp lányáról egy korábbi cikkünkben már megírtuk, hogy az arcvonásait látva le sem tagadhatná szívtipró édesapját. Ha viszont Vanessa Paradis arcképével hasonlítjuk össze, akkor is ugyanez a véleményünk, kiköpött anyja ez a lány - ilyen hát a gének furcsa és zavarba ejtő játéka.

Forrás: AFP, Facebook/Lily Rose Melody Depp

Demi Moore és Rumer Willis 

Bruce Willis és Demi Moore legidősebbik lánya mára már megszólalásig hasonlít dögös édesanyjára, nem volt ez azonban mindig így! Rumer egészen 2015 tavaszáig, azaz az amerikai Szombat esti láz c. táncos műsorig, egy (köszönhetően a furcsa színű frizuráknak és az ízléstelen ruháknak) értelmezhetetlen kinézetű, szülei árnyékából kitörni képtelen celebgyerek volt. A műsorban való szereplés aztán teljesen átváltoztatta. Az addig inkább édesapjára emlékeztető lányban, a kemény edzés és stílusváltás hatására felébredtek a Moore-gének, és gyönyörű hattyúvá változott.

Forrás: AFP

Cindy Crawford és Kaia Gerber

Cindy Crawford és Rande Gerber lánya ugyanúgy néz ki, mint a gyönyörű édesanya, anyajegy nélkül. Éppen ezért egyáltalán nem csodálkoznánk, ha a 14 éves lányból hamarosan nagyon keresett modell lenne.

Forrás: W Magazine, CR Fashion Book