Jim Carrey öngyilkos barátnője halála előtt anyjától kapott gonosz SMS-t

Forrás: Northfoto -
öngyilkos Cathriona White Jim Carrey öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közvetlenül halála előtt kapott saját édesanyjától nagyon gonosz üzenetet Jim Carrey exe, Cathriona White, aki öngyilkos lett. 

Saját édesanyja hibának nevezte Cathrionát egy SMS-ben, közvetlenül azelőtt, hogy a lány megölte volna magát. A fiatal nő, miután szakítottak Jim Carrey-vel, gyógyszerekkel vetett véget életének.

Forrás: Northfoto

A színész találkozott azóta Cathriona családjával. Carrey és White 2012-ben ismerkedett meg, egy darabig jártak, aztán szakítottak, legutóbb májusban jöttek össze újra, hogy aztán a múlt héten végleg szakítsanak. White öngyilkossága idején hivatalosan még egy másik férfi felesége volt.

Sarolta hercegnővel kivételezik a nagymama! Luxusajándékokat vesz neki!http://www.life.hu/csalad/20151007-sarolta-hercegnonek-vasarol-ajandekokat-a-nagymama-carole-middleton.htmlBennfentesek szerint Katalin hercegnő anyukájának, Carole Middletonnak a kis Sarolta a kedvenc unokája, és ezt rendszeresen ki is mutatja. Család--Gönczi Gábor már a családalapítást tervezi új párjávalhttp://www.life.hu/csalad/20151005-gonczi-gabor-mar-alig-varja-hogy-apa-lehessen-es-keszen-all-a-csaladalapitasra.htmlAz RTL Klub műsorvezetője a Pimasz úr átcuccol című műsor felvételén mesélt arról: úgy érzi, a válása óta teljesen felszabadult, és már elérkezettnek érzi az idejét annak, hogy apa legyen. Család--Tigriskölyökkel mókázik a kisgyerek - Cuki videó!http://www.life.hu/csalad/20151006-cuki-video-egy-tigriskolyokrol-es-egy-kisfiurol-ahogy-egyutt-jatszanak.htmlElképesztően cuki felvételre bukkantunk a legnagyobb videómegosztó portálon. Marshall a szüleivel együtt látogatott el az amerikai állatkertbe, ahol új barátra lelt. CsaládOrigoMiért visszataszító az emberek szemében a szoptatás? Fotósorozat!http://www.life.hu/csalad/20151006-szoptatas-szepseget-bemutato-fotosorozat.htmlA mai társadalomban egyesek a szoptatást megbotránkoztatónak és visszataszítónak tartják. Egy amerikai művész szoptatós fotósorozatával szeretné elérni, hogy ez a meghitt kapcsolat anya és gyermeke között visszanyerje hagyományos rangját és szépségét az emberek szemében. CsaládOrigoÓriásbébi született – majdnem hat kilóval látta meg a napvilágot a kisfiúhttp://www.life.hu/csalad/20151006-orias-bebi-szuletett-indiaban-majdnem-hat-kiloval-latta-meg-a-napvilagot-a-kisfiu.htmlA rekordsúlyú csecsemő láttán szülei szája is tátva maradt. Család--Meglepő hír! Jennifer Garner ismét terhes exférjétől, Ben Affleck-től? http://www.life.hu/csalad/20151006-jennifer-garner-babat-var-exferjetol-ben-afflecktol.htmlElképesztő hírek láttak a minap napvilágot a frissen elvált Ben Affleck és Jennifer Garner háza tájáról: azt beszélik ugyanis, hogy a színésznő babát vár, méghozzá exférjétől. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.