Házas volt Jim Carrey öngyilkos barátnője

Forrás: Northfoto -
házasság Cathriona White Jim Carrey öngyilkosság Los Angeles szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cathriona White Mark Burton operatőr felesége volt halála idején, akivel Jim Carrey-vel való első szakítása után jött össze.

A párt egy közös munka hozta össze Los Angelesben, elég hamar össze is házasodtak. Az ír származású lány azonban többször is otthagyta férjét a színész miatt, akibe barátai szerint végig nagyon szerelmes volt.

Forrás: Northfoto

Cathriona pár hónapja végleg szakított férjével, az öngyilkossága előtt egyáltalán nem tartották a kapcsolatot. A hatóságok ennek ellenére neki adták ki a lány testét, amit édesanyja hazaszállíttat Írországba.

Ahogy a Life.hu is megírta, néhány nappal szakításuk után öngyilkos lett Jim Carrey barátnője, a 28 éves Cathriona White. A színész rögtön reagált a halálhírre, habár a rossz nyelvek szerint neki is köze lehetett a dologhoz, ráadásul az ő gyógyszereivel végzett magával. A lány, aki állítólag a szcientológiai egyház tagja volt, öngyilkosságával sokkolta a családját.

"Ha megölnek, legenda leszek" - Dopeman félti az életét és szeretteit http://www.life.hu/sztarok/20151007-dopeman-felti-az-eletet-es-a-szeretteit-azt-mondta-ha-megolnek-legenda-leszek.htmlPityinger Dopeman László, aki korábban arról vallott, hogy embertelenül megkínozták a nagyszüleit, most egy obszcén zaklatóról beszél, ellenfele viszont pénzt követel és rendőrségi feljelentést tesz. TV + Sztárok--Miért kerüli egymást Liptai Claudia kislánya és szerelme?http://www.life.hu/sztarok/20151007-liptai-claudia-parja-pataki-adam-es-lanya-panka-is-ott-voltak-sztarban-sztar-kozonsegeben.htmlLiptai Claudia párja, Pataki Ádám már másodszorra ült büszkén a közkedvelt Sztárban sztár közönségében. A legutóbbi show-n a színésznő kislánya is ott volt - azonban a férfitől messze ült. TV + SztárokOrigoTe jó ég! Mi történt Zimány Linda szájával?http://www.life.hu/sztarok/20151007-zimany-linda-kek-szajjal-tuntet-a-zaklatas-ellen.htmlA modell egészen megijesztett minket, amikor kiposztolta ezt a furcsa képet Instagram-oldalára. TV + Sztárok--BulvárRap: "Bálint Antónia, 13 milla, jön a sok-sok vita"http://www.life.hu/sztarok/20151006-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-lagzi-lajcsi-balint-antonia-rekasi-karoly.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten is beugrott, és rímekbe foglalta, mi történt a sztárvilágban, hogy te se maradj le semmiről. TV + Sztárok--Kandász Andrea lánya inkább tűnik a műsorvezető húgának, mint gyermekénekhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-kandasz-andrea-lanya-lolita-a-kandasz-travel-musorvezetoje-huganak-nez-ki.htmlKandász Andrea és Lolita olyanok, mintha testvérek lennének, de a családi kötődés persze egészen más köztük. Ők nem nővérek, hanem anya és lánya. TV + Sztárok--13 híresség, akik nagyon furcsa névvel születtekhttp://www.life.hu/sztarok/20151006-13-hiresseg-akiknek-nagyon-furcsa-a-szuletesi-neve.htmlA jó hangzás, a könnyű kiejtés és a megjegyezhetőség vezetik a feltörekvő színészeket abban, hogy születési nevüket elhagyva művésznevet vegyenek fel. Íme, 13 sztár, aki így választott! TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.