Csúnyán megalázták az abortuszon átesett nőt

Forrás: Thinkstock -
gyász alázás ultrahang abortusz hamvasztás kórház magzat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 29 éves Nicky Windsor megalázónak érezte, amit abortusza után a kórház alkalmazottai tettek vele.

A nő, aki azt nem akarta nyilvánosságra hozni, hogy miért kellett elvetetni a gyermekét, panaszos hangon mesélte el a vele történteket. A beavatkozás után ugyanis gyászolni szerette volna a magzatot a nő, de a kórház, állítása szerint, ezt nem engedte. Azt is szerette volna eldönteni, mit csinál a picivel, de erre sem volt lehetősége, ugyanis az elvetett magzatokat a kórház együtt hamvasztja el.

Forrás: Thinkstock

„Szerettem volna ott lenni a kicsi hamvasztásánál, de ilyenre nincs lehetőség még külön kérésre sem. Úgy döntöttem, hogy panaszt teszek a klinika ellen” – nyilatkozta a nő, aki nem sokkal később levelet kapott a kórházból. Az együttérző képeslap mellé a piciről készült ultrahangfelvételeket is mellékelték, amire a következőket írták: „Nicky, bízunk benne, hogy a képekben vigaszt talál majd a fájdalmára.”

„Mindenre számítottam, arra, hogy bocsánatot kérnek, vagy hogy valami kárpótlást kapok, de ettől kis híján elájultam. Azt hittem először, hogy rosszul látok, nem hittem, hogy valaki ennyire meg tud alázni. Mégis mit gondoltak? Azt hitték, hogy tényleg látni akarom ezeket a felvételeket?” – kelt ki magából Nicky. A kárpótlás helyett ultrahangfelvételeket kapott nőt egyébként biztosították arról, hogy az ügyet részletesen kivizsgálják.

Egy férj, több feleség, tucatnyi gyerek - Boldog élet poligám módrahttp://www.life.hu/csalad/20151006-fundamentalista-mormon-csaladokban-tobbnejuseg-mellett-gyerekneveles.htmlEgy apuka, négy anyuka, 16 gyerek - a Feleségtársak című, idehaza is futó amerikai reality-sorozatban egy poligámista család hétköznapjait kísérhetjük figyelemmel. Az igazat megvallva, a mormon Kody Brown terjedelmes famíliájának életét nézve bennünket általában egy jóadag döbbenet és hitetlenkedés fog el - valóban működőképes lehet a poligám családmodell? Ennek a kérdésnek jártunk utána a Life.hu szakértőjének segítségével. CsaládAFPA gyerekedért te is elindulnál - Szíriai menekült gyerekek megrázó fotóihttp://www.life.hu/csalad/20151007-sziriai-menekult-gyerekek-megrazo-fotoi.htmlMa a gyerekek számára az egyik legveszélyesebb hely a világon Szíria. 5,6 millió szír gyermeket érint az a katonai konfliktus, amely közel 5 éve tart és formálja a családok és gyermekek mindennapjait. CsaládOrigoKisállat örökbefogadással ünnepel egy bevásárlóközpont - Vigyél haza te is cukiságot!http://www.life.hu/csalad/20151007-kisallat-orokbefogadassal-unnepel-egy-bevasarlokozpont.htmlHazánkban évente körülbelül 250 – 300 000 kóbor kutya kerül ebrendészeti telepekre, miközben kb. egymilló kutya és macska kóborol szerte az országban. CsaládThinkstockÍgy zongorázik Caramel csöpp kislányahttp://www.life.hu/csalad/20151007-caramel-enekes-csopp-kislanya-sophie-megmutatta-hogyan-zongorazik.htmlCaramel kislánya, Sophie már elmúlt egy éves, a büszke édesapa elmondta, az első szavak mellett, már hangszert is választott magának gyermeke. CsaládOrigoLáttál már ennyire édes pocakokat? Így festik ki a kismamák hasát!http://www.life.hu/csalad/20151007-kismamak-pocakjara-festenek-varazslatos-kepeket.htmlTündéri képeket találtunk az interneten, amelyeknek a különlegessége, hogy kismamák pocakjára festették őket. CsaládOrigoSarolta hercegnővel kivételezik a nagymama! Luxusajándékokat vesz neki!http://www.life.hu/csalad/20151007-sarolta-hercegnonek-vasarol-ajandekokat-a-nagymama-carole-middleton.htmlBennfentesek szerint Katalin hercegnő anyukájának, Carole Middletonnak a kis Sarolta a kedvenc unokája, és ezt rendszeresen ki is mutatja. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.