A sztársághoz vezető út rögös, míg nem egyszer csak megérkezik a nagy lehetőség a bizonyításra. A szívtipró Brad Pitt és az akcióhős Bruce Willis sem mindig színészkedéssel kereste a kenyerét, de Lady Gaga sem az énekhangja miatt állt esténként a színpadon.

Channing Tatum és Lady Gaga 

A Magic Mike színészétől korábban nem is állt annyira messze filmbeli szerepe, ugyanis sztriptíztáncosként dolgozott, mielőtt a világ nőinek abszolút kedvencévé vált volna. Ugyanebben a csónakban evezett, illetve táncolt Lady Gaga is, aki plusz zsebpénz fejében űzte ezt a foglalkozást – jelenleg biztosan hasznára válik az akkor megszerzett tapasztalat. 

Forrás: AFP

Bruce Willis 

A színész tudat alatt már készülhetett a Die Hard-ra, amikor fiatal korában biztonsági őrként dolgozott. Habár biztosan kevesebb inger érte őt annál a munkájánál, olykor ugyanúgy megvillanthatta izmait azokon az éjszakákon, amíg a szórakozóhely biztonságáért felelt. 

Forrás: AFP

Brad Pitt és Megan Fox 

Brad Pitt Los Angelesbe költözése után sokakhoz hasonlóan hollywoodi karrierről álmodott, amihez nem a kitaposott ösvényen jutott el. A kezdeti tőkéjét egy étteremlánc csirkéjének öltözve, az utcán ugrándozva gyűjtötte össze. Megan Fox is beöltözős munkákkal kezdte, bár ő inkább smoothie-bárok gyümölcseinek jelmezét hordta – elmondása szerint az iskolatársai emiatt rendszeresen csúfolták.

Forrás: AFP

Jon Hamm 

A Mad Men film főszereplőjének rengeteg nő rajongója van, ám volt idő, amikor munkájából kifolyólag ő rajongta körül a gyengébbik nemet. Jon ugyanis fénykorában pornószettek összeállításáért volt felelős. Saját bevallása szerint élvezte a munkát, mert jól fizetett, lelkileg mégis nyomasztó tapasztalat volt számára, hiszen a felnőttfilmek szereplői inkább kirakatbábuk voltak, mint érző emberek. 

Forrás: AFP

Whoopi Goldberg 

Whoopi Goldberg a húszas éveiben kozmetikusnak tanult, majd első feladatainak egyike máris a hullaházba vezetett. „Kisminkeltem a hullákat a temetés előtt, nem volt olyan rossz meló, és jól is csináltam” – mondta  a színésznő, aki mintha érezte volna, hogy egyszer egy ilyen jellegű szereppel lesz ismert a világ előtt. 

Forrás: AFP

Ozzy Osbourne 

1964-ben, amikor Ozzy még csak 16 éves volt, a birminghami vágóhídon kapott állást. A véres munka látványától az énekes nem egyszer dobta ki majdnem a taccsot. „Aki húst eszik, annak életében legalább egyszer el kell látogatnia egy vágóhídra, hogy lássa mi történik ott” – írta önéletrajzában az azóta vegetáriánus sztár. 

Forrás: AFP

Támogatott tartalom.