8 híresség, akikről álmodban sem gondolnád, hogy ezzel foglalkoztak a sztárság előtt

Brad Pitt Bruce Willis híresség Ozzy Osbourne Channing Tatum foglalkozás Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztársághoz vezető út rögös, míg nem egyszer csak megérkezik a nagy lehetőség a bizonyításra. A szívtipró Brad Pitt és az akcióhős Bruce Willis sem mindig színészkedéssel kereste a kenyerét, de Lady Gaga sem az énekhangja miatt állt esténként a színpadon.

Channing Tatum és Lady Gaga

A Magic Mike színészétől korábban nem is állt annyira messze filmbeli szerepe, ugyanis sztriptíztáncosként dolgozott, mielőtt a világ nőinek abszolút kedvencévé vált volna. Ugyanebben a csónakban evezett, illetve táncolt Lady Gaga is, aki plusz zsebpénz fejében űzte ezt a foglalkozást – jelenleg biztosan hasznára válik az akkor megszerzett tapasztalat.

Forrás: AFP

Bruce Willis

A színész tudat alatt már készülhetett a Die Hard-ra, amikor fiatal korában biztonsági őrként dolgozott. Habár biztosan kevesebb inger érte őt annál a munkájánál, olykor ugyanúgy megvillanthatta izmait azokon az éjszakákon, amíg a szórakozóhely biztonságáért felelt.

Forrás: AFP

Brad Pitt és Megan Fox

Brad Pitt Los Angelesbe költözése után sokakhoz hasonlóan hollywoodi karrierről álmodott, amihez nem a kitaposott ösvényen jutott el. A kezdeti tőkéjét egy étteremlánc csirkéjének öltözve, az utcán ugrándozva gyűjtötte össze. Megan Fox is beöltözős munkákkal kezdte, bár ő inkább smoothie-bárok gyümölcseinek jelmezét hordta – elmondása szerint az iskolatársai emiatt rendszeresen csúfolták.

Forrás: AFP

Jon Hamm

A Mad Men film főszereplőjének rengeteg nő rajongója van, ám volt idő, amikor munkájából kifolyólag ő rajongta körül a gyengébbik nemet. Jon ugyanis fénykorában pornószettek összeállításáért volt felelős. Saját bevallása szerint élvezte a munkát, mert jól fizetett, lelkileg mégis nyomasztó tapasztalat volt számára, hiszen a felnőttfilmek szereplői inkább kirakatbábuk voltak, mint érző emberek.

Forrás: AFP

Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg a húszas éveiben kozmetikusnak tanult, majd első feladatainak egyike máris a hullaházba vezetett. „Kisminkeltem a hullákat a temetés előtt, nem volt olyan rossz meló, és jól is csináltam” – mondta a színésznő, aki mintha érezte volna, hogy egyszer egy ilyen jellegű szereppel lesz ismert a világ előtt.

Forrás: AFP

Ozzy Osbourne

1964-ben, amikor Ozzy még csak 16 éves volt, a birminghami vágóhídon kapott állást. A véres munka látványától az énekes nem egyszer dobta ki majdnem a taccsot. „Aki húst eszik, annak életében legalább egyszer el kell látogatnia egy vágóhídra, hogy lássa mi történik ott” – írta önéletrajzában az azóta vegetáriánus sztár.

Forrás: AFP

Támogatott tartalom.

Elegem van a munkámból, nem találom a helyem! Mit tegyek?http://www.life.hu/karrier/20151013-ez-tortenik-ha-nem-talaljuk-a-helyunket-a-vilagban-lelki-betegsegek-frusztraciok.htmlA munkával való elégedetlenségünknek számos oka lehet. Vannak olyan helyzetek, amikor csupán az adott munkahellyel kapcsolatos rossz érzéseink állnak a háttérben. Ilyen akkor jelentkezhet, ha nem megfelelő a munkakörnyezet, ahol dolgozunk, esetleg a kollégákkal való kapcsolat sem az igazi, vagy a teljesítményünkért nem részesülünk kellő elismerésben. Karrier--Miért félünk a változástól? Ezek a pszichológiai okai!http://www.life.hu/karrier/20151009-miert-felunk-a-valtozastol-ezek-a-pszichologiai-okai.htmlA változás sok emberben szorongást, félelmet vált ki. Jobb ragaszkodni a megszokott dolgokhoz, mintsem belevágni valami újba, és kockázatot vállalni – gondolják sokan. Egyaránt érvényes lehet ez a lakás átrendezésére, új munkahely keresésére vagy a mindennapi rutinok megváltoztatására, például arra, hogyan töltjük el otthon az estéket. A kérdés inkább az, hogy mit veszítünk, ha a változástól való félelem irányít bennünket? KarrierThinkstock"Kimehetnénk egy sört meginni" – Nem kell minden állásinterjútól tartanihttp://www.life.hu/karrier/20150925-alomallas-nem-kell-minden-allasinterjutol-tartani.htmlKomoly különbségek vannak az állásinterjúk között. Míg az egyikre talpig díszben megérkezve komoly keresztkérdésekre kell válaszolnunk, addig egy másiknál sokkal oldottabb lehet a hangulat, stresszmentes a környezet, és lazábbak a feltett kérdések. A videóból kiderül, milyen tapasztalatokat szereztek az utca emberei a témában! Karrier--Szövetségi kapitány volt, ma már retró elektronikai berendezéseket kelt életre – Te az álommelódat csinálod?http://www.life.hu/karrier/20151007-mi-az-alommelod-videonkbol-kiderul-ki-hogyan-latja.htmlMitől lehet igazi egy munka, honnan tudod, hogy az álommelódat csinálod éppen? Van élet a megszokott, évtizedeken át végzett munka után is? Van, méghozzá egy teljesen új! Ezúttal az utca embereinek véleményére voltunk kíváncsiak. Karrier--A felmondás aranyszabályai – így csináld!http://www.life.hu/karrier/20150915-a-felmondas-aranyszabalyai-kisokos-munkavallalokak.htmlTöbb oka lehet annak, ha a munkavállaló arra döntésre jut, hogy elköszön a munkahelyétől. A végső búcsú sokszor nem fájdalmas, viszont kellemetlen procedúrával jár, akár a munkáltató, akár a munkavállaló kezdeményezi. A felmondásnak is vannak aranyszabályai, lássuk, melyek ezek.KarrierThinkstock5 dolog, amivel hatékonyabbá teheted az otthoni munkáthttp://www.life.hu/karrier/20150827-ezzel-az-ot-dologgal-jobba-teheted-az-otthoni-munkaval-toltott-napokat.htmlRugalmasabb munkaidő, több szabadidő, saját időbeosztás. Kecsegtetően hangzik, nem igaz? Mint sok dolognak, az otthoni munkának is megvannak a maga hátulütői. A Life.hu összegyűjtött 5 dolgot, amellyel hatékonyabbá tehető az otthoni munkavégzés.Karrier--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.