Ritka bőrbetegsége miatt fehér foltok borítják az egyébként színesbőrű Winnie Harlow testét. A gyönyörű 21 éves lányra ennek ellenére két ismert divatcég is felfigyelt. 

A gyönyörű lánynál négyéves korában diagnosztizálták a ritka bőrbetegséget, a vitiligót, mely miatt a bőre elveszítette melanintartalmát és fehér foltok jelentek meg a testén. Winnie Harlow elmondása szerint mindig ennek ellenére mindig gyönyörűnek látta magát, és nem is volt hajlandó azokra odafigyelni, akik mást állítottak róla. 

Forrás: Instagram/Winniw Harlow

Képeit, melyeket az internetre töltött fel, minden alkalommal több százan lájkolták, és lényegében a közösségi oldalaknak köszönhetően figyeltek fel rá. Annak ellenére, hogy sosem akart hivatásos modell lenni, ma már két világszerte ismert divatcég kifutóján is megjelent, és ez még biztosan csak a kezdet. 

Amputált lábú modell lett a New York-i divathét legnagyobb sztárja
Ilyen még nem volt: az FTL Moda kerekesszékes modelleken mutatta be 2015-ös őszi-téli kollekcióját, a legnagyobbat mégis a lábamputáláson átesett Jack Eyres kifutóra lépése szólt. Olvasd el a Life.hu cikkét.