A divatvilág egyik legsikeresebb plus-size modellje kötelességének érzi, hogy segítsen nőtársainak testük elfogadásában. Ashley Graham újabb tippeket osztott meg egy nemrég adott interjújában.

Ha valakitől, hát akkor Ashley Grahamtől bármikor szívesen vennénk önbizalomnövelő tippeket: a 28 éves plus-size modell tulajdonképpen szexis formáiból épített magának karriert, és bármikor szívesen vállalja is nőiesen telt idomait

Forrás: AFP/Fernando Leon

Meztelen hátsóval sétálgatni a házadban segít növelni az önbizalmad– osztotta meg a Stylist magazinnak adott interjújában Ashley, aki szerint muszáj szembesülnünk testi hibáinkkal ahhoz, hogy elfogadhassuk őket. Legyél magadhoz kedves a tükörben. Ha folyamatosan ronda dolgokat mondasz magadnak, idővel el fogod hinni. A plus-size modell fontosnak tartja, hogy a nők segítsék egymást ebben, bókoljanak egymásnak, és akármilyen is legyen a testalkatuk, ne hanyagolják el a testedzést. Ő maga például a rendszeres futásra és a kőkemény gyakorlatokra esküszik.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!