Ez ám a meglepetés: az 55 éves színész barátnője, Anna Eberstein második gyermekét várja az egyébként immár háromgyerekes sztártól.

Milyen válás, miféle szakítás? Hugh Grant és barátnője, Anna Ebestein kapcsolatáról szóló hírek szerint az utóbbi időben megromlott a viszonyuk, ám az Entertainment Tonight forrásai szerint szó sincs ilyesmiről.

Forrás: AFP/Adrian Dennis

A romantikus vígjátékok koronázatlan királya ugyanis ismét apai örömök elé néz: Eberstein ugyanis újra gyermeket vár a sztártól! Az egyébként háromgyerekes Hugh Grant első lánya, Tabitha 2011-ben született Tinglan Hongtól, akit nem sokkal később elhagyott, majd teherbe ejtette Anna Eberstein televíziós producert.

Még svéd szerelme várandóssága alatt visszament Honghoz, és ekkor fogant meg a brit színész harmadik gyereke, Felix – a két nő tehát egyazon időben várta Hugh Grant gyermekeit. A sztárnak tehát 15 hónap alatt három gyereke született. „Sokan figyelmeztettek, hogy ez a csecsemőkori időszak nem éppen a legizgalmasabb.De én éppenséggel nagyon izgatott vagyok. Odáig vagyok, hogy van egy gyermekem, tényleg. Jobb embernek érzem magam– mondta el a The Guardiannek egy 2012-ben adott interjújában.