Shakira megmutatta tündéri gyermekeit - Cuki családi fotó!

Forrás: Facebook/Shakira -
fotó Shakira család gyermek énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kolumbiai énekesnő nem sűrűn mutatja meg a nyilvánosságnak két kisfiát, azonban most egy kampány kedvéért kivételt tett, és egy közös fotót posztolt magukról.

Shakira és Piqué második gyermeke, Sasha még januárban látta meg a napvilágot, és máig alig kaphattunk róla felvételeket. Most édesanyja a rajongói oldalán mutatta meg a kis csöppséget, ahogy a bátyjával csücsülnek az énekesnő ölében. A fotón tisztán látszik, hogy a két kisfiú örökölte szüleik szépségét, és biztosak vagyunk benne, hogy évek múlva rengeteg női szívet fognak összetörni.

Forrás: Facebook/Shakira

Carameléknél tervben van még egy babahttp://www.life.hu/csalad/20151015-caramelek-meg-egy-gyereket-terveznek.htmlHamarosan elkészül Caramelék új lakása, amit már nagyon várnak, mert hármasban nehezen férnek el a régiben. Caramel a Story magazinnak mesélt terveiről. CsaládOrigoGalambos Boglárka: "Édesanyám mentette meg az intézettől a gyerekeimet"http://www.life.hu/csalad/20151015-galambos-boglarka-szerint-a-rendorok-ki-akartak-hivni-a-gyamugyet-a-gyerekekhez.htmlHajdú Péternek mesélte el Galambos Lajos felesége a Frizbiben, hogy a rendőrök azzal fenyegették: kihívják a gyámügyet, és intézetbe viszik a gyerekeiket. Család--Kiderült! Ezért nem házasodott össze Goldie Hawn és Kurt Russellhttp://www.life.hu/csalad/20151014-goldie-hawn-szineszno-es-kurt-russell-szinesz-ezert-nem-hazasodott-ossze.htmlA sztárpár kapcsolata talán a legszilárdabb Hollywoodban: már 30 éve vannak együtt, pedig nem is házasok. A színésznő most elárulta ennek okát. Család--Negyedszer is apa lesz Hugh Granthttp://www.life.hu/csalad/20151014-hugh-grant-brit-szinesz-baratnoje-anna-eberstein-negyedik-gyermeket-varja-a-sztartol.htmlEz ám a meglepetés: az 55 éves színész barátnője, Anna Eberstein második gyermekét várja az egyébként immár háromgyerekes sztártól.Család--Kislányt szült A nagy Gatsby színésznője, Carey Mulliganhttp://www.life.hu/csalad/20151013-carey-mulligan-egy-gyonyoru-kislanynak-adott-eletet.htmlA sztár még nyár elején jelentette be a nyilvánosság előtt, hogy kisbabát vár. A csemete a hírek szerint három héttel ezelőtt látta meg a napvilágot. Család--Kisfiával alszik Cristiano Ronaldo – Tündéri Fotó!http://www.life.hu/csalad/20151013-cristiano-ronaldo-kisfiaval-alszik.htmlÉdes szelfit lőtt a világ egyik leghíresebb focistája és béranyától született kisfia. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.