Újabb királyi bébi! Hamarosan érkezik a hercegi pár gyermeke

Forrás: AFP/Claudio Bresciani -
Sofia Hellqvist baba terhesség bébi herceg gyermekvárás Károly Fülöp állapotos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fülöp Károly svéd herceg és felesége, Sofia hercegnő közösségi oldalukon tudatták a nagy hírt alattvalóikkal, miszerint első gyermeküket várják.

Első gyermekét várja Sofia Hellqvist, Károly Fülöp herceg felesége. A svéd királyi pár, akik júniusban mondták ki egymásnak a boldogító igent, Facebook oldalukon jelentették be a nagy hírt.

Gyönyörű, Katalin hercegnéjéhez hasonló menyasszonyi ruhában ment hozzá Károly Fülöphöz Sofia hercegnő Forrás: AFP/Claudio Bresciani

A palota szerint a kis trónörökös, aki ötödik lesz a királyi utódok között, áprilisban érkezik a világra. Gratulálunk a hercegi párnak!

Volt idő, amikor a hercegné inkább vetkőzött, mint öltözködött

Bár az újdonsült svéd hercegné, Sofia Hellqvist Katalin hercegnének öltözött az esküvőjén, mi találtunk néhány rég elfeledett fotót abból az időből, amikor Károly Fülöp egykori glamourmodell felesége a kevesebb ruhát részesítette előnyben - kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.